PALMA UPUTIO OŠTRU PORUKU NAPADAČU NA LAĐEVIĆA! Tog siledžiju hitno pronaći i procesuirati, OVDE NIKO NEĆE NAPADATI NOVINARE!

Autor: Republika

Vesti

01.10.2021

10:43

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Predsednik JS Dragan Marković Palma osudio je napad na glavnog urednika Srpskog telegrafa Milana Lađevića, koji se dogodio jutros u centru Beograda.

Foto: Tanjug/AP

Dragan Marković Palma oštro osudio napad na Milana Lađevića 

Dragan Marković Palma, predsednik stranke Jedinstvena Srbija i poslanik u Narodnoj skupštini Srbije, oštro je osudio napad na glavnog urednika Srpskog telegrafa, Milana Lađevića, koji se dogodio jutros u centru Beograda. 

Marković je istakao kako bi "siledžiju po hitnom postupku trebalo pronaći i procesuirati". 

Možda se nekome ne sviša to što piše vaš list, ali treba imati u vidu da gospodin Lađević ima pravo na istraživačko novinarstvo, da piše šta hoće i o kome hoće, a ako neko nije zadovoljan neka pošalje demanti. U Srbiji niko nema pravo da nekog tuče, a posebno ne novinare i gospodina Lađevića, koji koristi kulturne termine za razliku od onoga ko psuje predsedniku majku i prolazi nekažnjeno. On se slobodno šeta. Da se to desilo u Francuskoj ili Velikoj Britaniji, bio bi uhapšen za dve sekunde - poručio je Palma, a zatim dodao kako glavni urednik Srpskog telegrafa ničim nije zaslužio, kao ni bilo koji drugi novinar, da bude meta napada i pretnji. 

- U ovoj državi ima toliko budala, kao što je ona budala koja je psovala predsednika, ali oni neka idu da se leče na psihijatriji, a ne da tuku ljude, odnosno novinara - zaključio je predsednik Jedinstvene Srbije.

Republika

Foto: printscren

Milan Lađević 

Podsetimo, incident se dogodio na semaforu u centru grada na uglu Vlajkoviće ulice i Trga Nikole Pašića kada je napadač izenada pretrčao na crveno svetlo samo da bi došao do Lađevića i udario ga u rame, a zatim mu i uputio ozbiljne pretnje po život.

Srpski telegraf, koji postoji od marta 2016, nikada nije prezao od toga da uđe u koštac sa najrazličitijim pričama kako bi svojim čitaocima omogućio da uvek prvi dobiju samo istinite i potpune informacije.

Novinari Srpskog telegrafa i Republike razotkrili su niz afera u koje su bili umešani i neki od najviših funkcionera u zemlji, pisali su hrabro o svim zločinima klana Veljka Belivuka, ali i o svim drugim kriminalnim organizacijama i malverzacijama. 

Zbog svega toga je jasno da smo trn u oku mnogima, ali će Srpski telegraf i Republika nastaviti da se bore za istinu i za slobodu govora i izveštavanja. 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Nenad

01.10.2021 11:12

Tako je bre. Ustani Srbijo i počisti ovo smeće iz naše lepe zemlje. Ovako nešto ne sme da se dogadja niti ponovi ikada nikome. Ej u sred bela dana čoveka napadaš, a ni ne poznaješ? Sutra ćeš tako da prodješ i ubiješ nekoga. Iza rešetaka podhitno!