ALEKSANDAR MARKOVIĆ OSUDIO NAPAD NA MILANA LAĐEVIĆA: To je posledica atmosfere koju stvaraju Đilas, Jeremić i ostali!

Autor: Republika

Vesti

01.10.2021

10:42

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Poslanik Srpske napredne stranke u Skupštini Srbije Aleksandar Marković osudio je napad na glavnog urednika Srpskog telegrafa Milana Lađevića.

Republika

Foto: Privatna arhiva

Aleksandar Marković osudio napad na Milana Lađevića

Marković smatra da je ovaj napad posledica atmosfere u društvu i toga što opozicija na čelu sa Draganom Đilasom etiketira novinare.

- Posledica atmosfere nasilja koju već dugo generiše deo opozicije predvođen Đilasom, Jeremićem, Lutovcem i ostalima iz tog bloka. Svakodnevno raspirivanje mržnje i pozivanje na progon i linč svakoga ko se usudi da javno podrži politiku Aleksandra Vučića, na žalost, dovodi do ovakvih scenarija. Apelujem na nadležne organe da hitno pronađu i procesuiraju napadača - poručio je Marković.

Podsetimo, incident se dogodio na semaforu u centru grada na uglu Vlajkoviće ulice i Trga Nikole Pašića kada je napadač izenada pretrčao na crveno svetlo samo da bi došao do Lađevića i udario ga u rame, a zatim mu i uputio ozbiljne pretnje po život.

Srpski telegraf, koji postoji od marta 2016, nikada nije prezao od toga da uđe u koštac sa najrazličitijim pričama kako bi svojim čitaocima omogućio da uvek prvi dobiju samo istinite i potpune informacije.

Novinari Srpskog telegrafa i Republike razotkrili su niz afera u koje su bili umešani i neki od najviših funkcionera u zemlji, pisali su hrabro o svim zločinima klana Veljka Belivuka, ali i o svim drugim kriminalnim organizacijama i malverzacijama. 

Zbog svega toga je jasno da smo trn u oku mnogima, ali će Srpski telegraf i Republika nastaviti da se bore za istinu i za slobodu govora i izveštavanja. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading