MATIĆ PROKOMENTARISAO NAPAD NA MILANA LAĐEVIĆA: Svi politički akteri da spuste loptu i da utiču na smirivanje uzavrelih strasti među svojim pristalicama!

Autor:

Vesti

01.10.2021

10:48

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Direktor Centra za odgovorne medije Marko Matić reagovao je na napad na glavnog urednika Srpskog telegrafa Milana Lađevića.

Republika

Foto: Tanjug/D. KUJUNDŽIĆ

Marko Matić

- Za najoštriju je osudu svaki vid verbalnog, a posebno fizičkog nasilja nad političkim neistomišljenicima koji se nažalost u poslednje vreme sve češće događa u Srbiji. Nadležni organi moraju u najkraćem mogućem roku da identifikuju i privedu zakonu počinioce napada, a svi politički akteri da spuste loptu i da utiču na smirivanje uzavrelih strasti među svojim pristalicama. Ovo pokazuje da umesto razgovora o izbornim uslovima treba voditi dijalog o poboljšanju opšte političke atmosfere kako nam ovakvi i slični događaji ne bi postali društvena svakodnevnica - poručio je Matić.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (2)

Loading
Ruža

01.10.2021 11:33

Opozicija sve nasilnija a vlast im popušta i dozvoljava nasilje bez sankcija.

Marinko

01.10.2021 19:52

Opoziciji. Ako treba da se tepamo s nekoga (opozicija), — pa će se i tepamo. Će tepamo opoziciju.