MIROVIĆ O NAPADU NA GLAVNOG UREDNIKA SRPSKOG TELEGRAFA: To je deo jednog orkestriranog miljea u kome učestvuju razni opozicioni lideri!

Autor:

Vesti

01.10.2021

10:27

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Predsednik Vojvođanske Vlade Igor Mirović reagovao je na napad na glavnog urednika Srpskog telegrafa Milana Lađevića.

Foto: Tanjug/R. PRELIĆ

Igor Mirović

- Pre svega zahtevamo od policije da se što pre pronađe napadač na gospodina Lađevića. To je deo jednog, sada već orkestriranog, miljea u kome učestvuju razni opozicioni lideri, jer se često poziva na osvetu, na revanšizam, mržnju, na čistke i na atak i oni to čine u javnom prostoru prema svima onima koji ne misle kao oni ili imaju svoje stavove. Posebno ostljivo pitanje je napad na novinare i urednike i to je za svaku osudu. Nadam se i verujem da će policija vrlo brzo pronaći počinioca - rekao je Mirović.

Podsetimo, glavni urednik Srpskog telegrafa Milan Lađević napadnut je jutros u centru Beograda na semaforu, nakon čega je nepoznati muškarac pobegao.

Incident se dogodio na semaforu u centru grada na uglu Vlajkoviće ulice i Trga Nikole Pašića kada je napadač izenada pretrčao na crveno svetlo samo da bi došao do Lađevića i udario ga u rame, a zatim mu i uputio ozbiljne pretnje po život.

Komentari (0)

Loading