DARKO GLIŠIĆ OŠTRO OSUDIO NAPAD NA MILANA LAĐEVIĆA: Istina kojom je Srpski telegraf pogodio neke mnogo boli!

Autor: Republika

Vesti

01.10.2021

10:06

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Darko Glišić predsednik Izvršnog odbora SNS oštro je osudio napad na glavnog urednika Srpskog telegrafa Milana Lađevića.

Foto: ST/V. Lukić, N. Mandić

Darko Glišić najoštrije osudio napad na Milana Lađevića

Glavni urednik Srpskog telegrafa Milan Lađević napadnut je u centru Beograda, pri čemu mu je nepoznati muškarac nakon udarca u rame uputio pretnje rečima: "Ubiću te".

Darko Glišić, predsednik Izvršnog odbora SNS najoštrije je osudio napad na Lađevića te poručio da je naš list istinom pogodio mnoge.

- Najoštrije osuđujem ovaj napad i apelujem da državni organi u najkraćem roku sprovedu pravdi počinioca - kazao je Glišić i dodao:

- Ne želim ništa da prejudiciram pre nego sto se otkrije pozadina ovog napada ali očigledno da istina kojom je Srpski telegraf pogodio neke mnogo boli - istakao je Glišić.

Podsetimo, incident se dogodio na semaforu u centru grada na uglu Vlajkoviće ulice i Trga Nikole Pašića kada je napadač izenada pretrčao na crveno svetlo samo da bi došao do Lađevića i udario ga u rame, a zatim mu i uputio ozbiljne pretnje po život.

Lađević mu se zatim obratio pitanjem: "Da li ti imaš neki problem sa mnom?", ali on je samo nastavio da ide bez bilo kakvog odgovora. 

Srpski telegraf, koji postoji od marta 2016, nikada nije prezao od toga da uđe u koštac sa najrazličitijim pričama kako bi svojim čitaocima omogućio da uvek prvi dobiju samo istinite i potpune informacije.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Vesna

01.10.2021 10:16

Istina uvek zaboli! Karma je spora, ali stigne. Tako ce i tog napadaca 🙏