JEREMIĆEVA SLEDBENICA SE PRIDRUŽILA UVREDAMA: Simpatizerka Narodne stranke psovala Vučiću majku i oca!

Autor:

Vesti

26.09.2021

07:05

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Lider Narodne stranke Vuk Jeremić pridružio se sramnim uvredama na račun roditelja predsednika Srbije Aleksandra Vučića! Naime, simpatizerka njegove stranke Slađana Garašanin je na svom Tviter nalogu na prostački način izvređala predsednikove roditelje, i iskazala podršku Marku Vidojkoviću, voditelju sa televizije Nove S koji je Vučiću psovao majku.

Republika

Foto: Tanjug/S. RADOVANOVIĆ

Vuk Jeremić

Podrška Marku Vidojkoviću i evo pokrećem akciju, ali da svi zajedno kažemo Vučiću j*bem ti mater i oca i sve po spisku!!! – napisala je ona u skandaloznom tvitu.

Da je ova žena simpatizerka Jeremićeve stranke svedoči činjenica da redovno retvituje objave ove partije, kao i objave Jeremićevog funkcionera Miroslava Aleksića.

Nema sumnje da Jeremić i njegova partija zagovaraju mrziteljsku politiku prema predsedniku Vučiću, a sada su simpatizeri njegove stranke otišli toliko daleko da na najbrutalniji način vređaju i psuju njegovu porodicu.

Foto: twitter.com

 

Podsetimo, sramne uvrede iznete su na račun predsednikove majke u emisiji “Dobar, loš, zao”, autora Marka Vidojkovića i Nenada Kulačina, koja se emituje na televiziji Nova S koja se nalazi pod uređivačkom kontorlom lidera Stranke slobode i pravde Dragana Đilasa i potpredsednice ove partije Marinike Tepić.

Pomenuti tandem, Vidojković i Kulačin postali su poprilično isfrustrirani jer njihova emisija očigledno ne nailazi na dobar odziv u javnosti, pa su odlučili da psuju majku predsednika Aleksandra Vučića!

Pi*ka ti materina ona odvratna! Budaletino jedna! – vikao je histerično Vidojković u studiju.

Potom su izdali sramotno saopštenje koje je objavljeno na portalu Nova S, koji se nalazi pod Đilasovom uređivačkom kontrolom, gde su prvo pokušali da demantuju da rade za Đilasove medije, a zatim svoje psovke opisali kao “izliv kreativnog besa” Marka Vidojkovića.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Jovica

26.09.2021 07:59

Osećam se srećno od momenta kada shvatih da je moj đed, Đura rabadžija, poznat i kao Đura, ustvari samo veliki kreativac...