ZVEZDA KAKVU DO SADA NISMO VIDELI: Stanković danas izvodi kombinovani sastav!

Autor:

Sport

26.09.2021

07:06

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ekipa beogradske Crvene zvezde u velikim je problemima nakon "večitog derbija". Nekoliko prvotimaca je povređeno a i stomačni virus je pokosio ekipu sa stadiona "Rajko Mitić".

Republika

Foto: Starsport

Stanković morao oziljno da razmisli o sastavu

Meč sa Voždovcem je pomeren, ali je raspored gust i Dejan Stanković već danas od 15:55 mora da izvede svoj tim na teren u Novom Pazaru.

Stanković je pre meča istakao da u Pazar sigurno ne idu dva napadača.

- U nedelju sigurno neće igrati Ben i Pavkov, oni su odsutni i videćemo šta će reći naša medicinska služba. Nije teško da budu u konkurenciji za Ludogorec. Provode mnogo vremena na stadionu, što je izvanredna stvar. Kada neko provede sedam-osam sati na stadionu, to je vrhunski profesionalizam, rade terapije i pre i posle podne. Zaista sve rade da mi se stave na raspologanje što pre - razjasnio je Stanković. 

Osim Bena i Pavkova u Pazar nisu otputovala još dvojica bitnih igrača, kapiten Milan Borjan i vezista Nenad Krstičić. 

- Kapiten Borjan je odlično, i ide ka boljem. Što se tiče njega lično, a i svih ostalih, iz dana u dan situacija je sve bolja i ne bih želeo da niko prolazi kroz takve momente, da skoro 10 igrača u jednom trenutku ima ozbiljne probleme - dodao je Staković. 

Još nekoliko fudbalera je imalo problem sa stomačnim virusom, ali su uspeli da se oporave dovoljno da budu u konkurenciji za meč sa Pazarom.

Međutim, odluka "mistera" je da niko od njih ne izađe danas na teren jer se trudi da ih sačuva za duel sa Ludogorecom u Ligi Evrope. 

U Pazaru se očekuje da umesto Borjana između stativa stane iskusni Zoran Popović, "jedinica" crveno-belih, pošto je i Miloš Gordić imao problema sa virusom. 

Takođe u napadu se u meču sa Pazarom očekuje Loi Dioni, uz novajliju Rišaira Živkovića, dok bi u odbrani kao "bonus" trebalo da stane Strahinja Eraković. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading