KMF MUNGOSI ISTINSKI ŠAMPIONI: Deca sa invaliditetom ponovo gosti kampa Dejana Stankovića!

Autor:

Sport

26.09.2021

07:21

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Juče je sekcija osoba sa invaliditetom KMF Mungosi imala lepu inkluzivnu utakmicu sa trenerima kampa "DEKI5" čiji je osnivač proslavljeni srpski fudbaler Dejan Stankovic.

Republika

Foto: Promo

KMF Mungosi

Naime, fudbalski kamp našeg proslavljenog reprezentativca i aktuelnog trenera Crvene zvezde Dejana Stankovića - Deki5, već dugi niz godina organizuje ovakva dešavanja koji pre svega imaju humanu misiju.

Osim promocije fudbala, zdravog načina života, fer-pleja i vrednosti kojima je kroz bogatu igračku karijeru bio posvećen Stanković, kamp Deki5 na najbolji mogući način je podstakao i podržao inkluziju.

Sa tim ciljem i ovog leta učesnici kampa bili su deca i osobe sa invaliditetom i smetnjama u razvoju koji su članovi KMF Mungosi.

U cilju dobre trogodišnje saradnje sa kampom "DEKI5" koji zajedno sa Mungosima razvija inkluzivni pristup, rad i primer dobre stručne pedagoške prakse, danas je odigrana utakmica u SC "Corn".

Podršku svim inkluzivnim sportskim aktivnostima pruža i Ministarstvo za rad, zapošljavanje, boračka i socijalna pitanja.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading