Ministar Vulin: Zašto skandiranje "Žuta kuća" nije razlog za prekid utakmice?

Autor: Republika

Vesti

09.08.2021

10:51

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ministar unutrašnjih poslova Srbije Aleksandar Vulin oglasio se povodom odluke delegata takmičenja Super lige da se fudbalski meč između Partizana i Novog Pazara prekine zbog skandiranja navijača Partizana "Nož, žica, Srebrenica" i isticanja zastave sa likom generala Ratka Mladića.

Foto: Tanjug

Aleksandar Vulin

- Kada navijači Novog Pazara viču "Vučiću pederu", to nije razlog za prekid meča, baš kao što skandiranje, "Kosovo je pored Srbije", ili "Alija, Alija mi smo tvoja armija", takođe, nije razlog za prekid utakamice. Skandiranje navijača Partizana "Nož, žica, Srebrenica" jeste po mom dubokom uverenju dovoljan razlog da se meč prekine, ali zašto skandiranje "Žuta kuća" nije dovoljan razlog za prekid meča? Zašto je skandiranje Ratku Mladiću dovoljan razlog za prekid fudbalske utakmice, a klicanje Naseru Oriću nije? - istakao je ministar unutrašnjih poslova Srbije Alkensadar Vulin.

On zaključuje da organizator Super lige mora da odredi jasna pravila koja važe za sve i koja ne dozvoljavaju donošenje odluka pod pritiskom i da će zbog toga "pozvati na sastanak direktora takmičenja kako bi se ovo pitanje rešilo".

- Pravila su ili ista za sve ili nisu pravila - jasan je Vulin.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading