SUNOVRAT ĐILASOVACA SE NASTAVLJA! SNS preuzela Boku i Sutjesku!

Autor:

Vesti

07.08.2021

11:37

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Potpredsednik Izvršnog odbora Srpske napredne stranke Damir Zobenica rekao je da je, i pored toga što su naprednjaci 9. maja u opštini Sečanj izgubili izbore u dve mesne zajednice, Boka i Sutjeska, ta stranka obezbedila većinu članova u savetima.

Foto: Tanjug/S. RADOVANOVIĆ

 

- Stvorila se fama da u Sečnju počinje ''pad Vučića, pad Srpske napredne stranke'', a iz Đilasove stranke su izneli gomilu neistina da su nezavisni kandidati za članove saveta prešli u njihove redove - rekao je Zobenica, a prenosi Tanjug.

On je precizirao da su, zapravo, neki od nezavisnih kandidata bili članovi SNS, a da su se neki simpatizeri sada učlanili i, dodao je, "istina je da su bili nezadovoljni rukovodstvom u Sečnju".

- Mi smo sa svima razgovarali kako da te probleme rešimo i sada u Boki imamo 10 od 11 članova saveta. U Sutjesci je situacija složenija, imamo 6 članova saveta mesne zajednice, a razgovarao sam sa njihovim predsednikom, Draganom Žeželjom i, iako čovek ne želi da bude član SNS, ali još manje Ðilasove stranke, mi nećemo praviti circus i smenjivati, već pomoći ljudima iz Sutjeske da stvore uslove za bolji život - rekao je Zobenica.

Navode opozicije da su se nezavisni kandidati priključili SSP-u demantovao je i Nebojša Oberknežev iz Boke, koji kaže da je član SNS bio još od 2013. ali da se povukao zbog neslaganja sa čelnicima stranke iz Sečnja, kao i da bunt koji su iskazali na izborima 9. maja nije protiv države i predsednika Vučića.

Zobenica je dodao da će se SNS ozbiljno pozabaviti uzrocima izgubljenih izbora u Boki i u Sutjesci i da, kao ozbiljni ljudi, ne beže od odgovornosti.

U vezi sa rukovodstvom opštine Sečanj i lokalnih funkcionera SNS potvrdio je da je već pokrenuta procedura za smenu onih koji štete ugledu stranke.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading