STRAVIČAN SUDAR U BIJELJINI: Dve žene POGINULE u sudaru, vatrogasci svedoče da je prizor bio JEZIV! (VIDEO)

Autor:

Svet

07.08.2021

11:48

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

U teškoj saobraćajnoj nesreći koja se dogodila sinoć u Bijeljini poginule su dve osobe, majka i ćerka, u sudaru automobila marki golf i pežo.

Foto: youtube.com/BN TV

 

Ćerka je od zadobijenih povreda preminula na licu mesta, dok je majka preminula u sanitetskom vozilu na putu do bijeljinske bolnice.

Vozač “golfa” Z. M. – T. iz bijeljinskog naselja Dvorovi je nepovređen, a suvozač B. M. iz istog mesta je lakše povređen, navodi Srpskainfo.

Na terenu su bili i pripadnici Teritorijalne vatrogasne jedinice Bijeljina i pomogli su oko izvlačenja tela nesrećnih žena iz automobila, piše Avaz.

Republika

Foto: youtube.com/BN TV

 

Mile Spasojević, starešina Teritorijalne vatrogasne jedinice Bijeljina kaže da je stanje na licu mesta bilo jezivo, jer su vatrogasci morali seći delove automobile da bi vozača pežoa, D.K. koja je preminula za volanom, mogli izvući iz vozila, kao i njenu teško povređenu majku.

Bojana Lazarević, dežurni tužilac Okružnog tužilaštva u Bijeljini, potvrdila je da su u ovoj nesreći poginule majka i njena ćerka, koja je bila za volanom pežoa, te da će više detalja o uzrocima koji su doveli do ove teške saobraćajne nesreće biti poznato nakon što se izvrši obdukcija tela nesrećnih žena.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading