OGLASIO SE MUP POVODOM STEFANOVIĆEVIH LAŽI: Nemamo saznanja o saradnji sa FBI u istrazi grupe Belivuka!

Autor: Republika

Vesti

01.08.2021

14:22

Ministarstvo unutrašnjih poslova Republike Srbije saopštilo je da ne raspolaže saznanjima, niti da u evidencijama MUP-a postoji i jedan podatak ili dokument koji bi bio potvrda saradnje ili bilo kakve razmene operativnih informacija sa FBI u cilju kriminalističke obrade i procesuiranja optuženih lica organizatora organizovane kriminalne grupe Belivuk-Miljković.

printscreen/TVPink

 

Ministarstvo unutrašnjih poslova Republike Srbije nema ni jedan podatak da se vodila bilo kakva istraga u saradnji sa FBI koja je za cilj imala razbijanje organizovane kriminalne grupe Belivuk-Miljković", rečeno je u odgovoru MUP-a na pitanje Tanjuga da li u papirima MUP-a postoji bilo kakav podatak o tome da je FBI u saradnji sa MUP-om vodio zajedničku istragu oko organizovane kriminalne grupe Veljka Belivuka.

Podsetimo, Portal Republika prethodno je ekskluzivno objavio da niko od zaposlenih u MUP nije čuo za istragu koju spominje ministar Nebojša Stefanović.

Nebojša Stefanović je juče izjavio da "nema veze sa klanom Veljka Belivuka, niti bilo kojim kriminalnim klanom", kao i da su informacije koje je izneo Srpski telegraf lažne.

On tvrdi da je sarađivao sa evropskim policijama, policijom Ruske Federacije, kao i policijskim službama SAD-a, kao i da je tim sastancima prisustvovao veći broj policijskih službenika naše zemlje. Stefanović je potom spomenuo i direktora FBI Kristofera Vreja, koji navodno može sve da potvrdi, te više puta spominjao da su i naše i strane službe upućene u istragu.

Komentari (2)

Loading
Toma

01.08.2021 15:12

Ovaj se pokušava izvaditi od buduće robije, kasno bratac, ima pametnijih od vas, trebao si ranije da razmišljas o tome. Čekaju te tvoji drugari u CZ-u...