ŠVAJCARSKA NA NOGAMA: Federer u DELIRIJUMU zbog Olimpijskih igara!

Autor:

Sport

01.08.2021

12:26

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Švajcarci nisu imali prilike da na OI gledaju svoju glavnu tenisku uzdanicu, Rodžera Federera, ali će jedan od najboljih igrača u istoriji "belog sporta" biti prezadovoljan činjenicom da je njegova zemlja stigla do dve medalje. Ipak, posle zlata Belinda Benčić stigla je samo do srebra u dubl konkurenciji...

Republika

Foto: Tanjug/AP

Rodžer Federer

Čehinje Barbora Krejčikova i Katerina Sinijakova osvojile su zlatnu medalju na olimpijskom turniru u Tokiju, pošto su u finalu savladale Švajcarkinje Belindu Benčič i Viktoriju Golubić sa 2:0 (7:5, 6:1).

Tako Belinda Benčić nije uspela da se domegne drugog zlata u Tokiju pošto je prethodno slavila u singlu.  Krejčikova i Sinijakova nedavno su osvojile Rolan Garos i bile su favoritkinje, a na ruku im je išlo i to što je Benčič u subotu osvojila zlato u singlu i što iza sebe ima mnogo mečeva.

Nastavljena je sezona iz snova za Krejčikovu, koja je osvojila Rolan Garos i u singlu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
nesa151

01.08.2021 16:21

FEDERERU i dalje JE NOVAK PLANETARNI PRVAK.TI SI SAMO BIVSI ! ONAJ KOJI SE POPUT TEBE RADUJE TUDJOJ NESRECI JE KVARNI ZUB LUDACKE GLAVE IZASLE SKORO IZ LUDARE!