BRNABIĆ U OBRENOVCU I SURČINU: Opozicija nudi nasilje i obračune, a mi dijalog i razumevanje! (FOTO)

Autor: Republika

Vesti

01.08.2021

14:32

Ana Brnabić posetila je odbore u Obrenovcu i Surčinu, gde je razgovarala sa članovima o organizaciji rada i predstojećim aktivnostima.

Foto: SNS

Ana Brnabić posetila je odbore u Obrenovcu i Surčinu

Poverenica Gradskog odbora Beograd Srpske napredne stranke Ana Brnabić posetila je odbore u Obrenovcu i Surčinu, gde je razgovarala sa članovima o organizaciji rada i predstojećim aktivnostima, a iskoristila je i priliku da obiđe stranačke štandove i porazgovara sa sugrađanima.

- Danas su i Obrenovac i Surčin i Beograd drugačiji, lepši, uređeniji, stabilniji. Ima još dosta posla pred nama, ali su rezultati vidiljivi na svakom koraku i zato su rezultati iz izbora u izbore sve bolji - rekla je Brnabić.

Foto: SNS

 

Brnabić je poručila funkcionerima i članovima beogradskih odbora da moraju  dati svoj maksimum u radu kako bi građani u njihovoj sredini živeli bolje i naglasila da Srpska napredna stranka i predsednik Aleksandar Vučić vode odgovornu politiku i politiku mira za dobrobit svih građana. 

Foto: SNS

 

 - Nedelju koristim da obiđem odbore i porazgovaram sa našim građanima. Na terenu smo svaki dan, jer je ta direktna komunikacija okosnica politike Srpske napredne stranke i predsednika Vučića. Važno je da osluškujemo potrebe svojih komšija kako bi doprineli daljem napretku svoje opštine, razvoju Beograda i cele Srbije - navela je Brnabić i dodala da uprkos tome što opozicija nudi nasilje i obračune sa političkim neistomišljenicima, da Srpska napredna stranka nudi dijalog i razumevanje. 

Foto: SNS

 

- Mi smo ovde zbog građana i samo uz njihovu podršku Beograd i Srbija mogu da idu napred - zaključila je Brnabić. 

Komentari (1)

Loading
Zeljko

01.08.2021 15:44

Pa veliki deo opozicije zna samo da napada i da namerno širi nasilje i mržnju, to možda prođe kod nekolicine ali kod celokupnog naroda Srbije neće proći nikada.