PRLJAVI TUŽILAC BRANI VELJU NEVOLJU! Dukić bi pomoću lažnih iskaza kriminalaca da ruši državu

Autor:

Vesti

31.07.2021

07:44

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Bivši član Državnog veća tužilaca (DVT) Stanislav Dukić, poznat po druženju sa kriminalcima, javno brani Velju Nevolju i Marka Miljkovića protiv kojih je tužilaštvo juče podnelo optužnicu i zatražena doživotna robija zbog gnusnih zločina koje su počinili.

Republika

Foto: youtube.com/N1/printscreen

 

 

Dukić je juče izjavio da bi od delova iskaza Belivuka i Mljikovića, koji je pozivaju na kontakte sa viskom državnim funkcionerima trebalo napraviti novi predmet. 

Pojedini mediji prethodnih dana preneli su delove iskaza Belivuka i Miljkovića, optuženih za najteža krivična dela, koji su tvrdili da su bili u kontaktu i viđali se sa državnim funkcionerima među kojima su Aleksandar Vučić i Aleksandar Vulin.

Iako je i sam predsednik Aleksandar Vučić odgovorio na te izjave i objasnio da Veljko Belivuk nije bio član SNS kao i da se nikad nisu upoznali, Dukić očigledno smatra da treba verovati osobi koja pokuša da se izvuče optužbi za najgnusnije zločine.

Republika

Foto: printscreen/TVPink

 

 

Inače, naše štampano izdanje i naš portal u više navrata pisali su o aferama koje se vezuju za Stanislava Dukića. 

Tužilac Stanislav Dukić, koji je široj javnosti postao poznat po tome što je u beogradskom hotelu "Šumadija" organizovao proslavu 50. rođendana u društvu ljudi iz kriminalnog miljea, napredovao je i izabran je u Apelaciono javno tužilaštvo.

Podsetimo, Dukićevoj žurki na Banovom brdu prisustvovao je veliki broj, u najmanju ruku, kontroverznih likova, od kojih, kako je pisao Srpski telegraf, neki imaju debele dosijee, ali i pravosnažne sudske presude za razna dela.

Nakon što je pukla bruka protiv Stanislava Dukića, u to vreme člana Državnog veća tužilaca (DVT), tela koje presudno odlučuje o karijerama svih njegovih kolega, pokrenut je disciplinski postupak. Inače, i disciplinski tužilac, zadužen za etička pitanja, bio je gost na zabavi.

Između ostalog, otkrili smo i njegovu vezu sa kontroverznim biznismenima iz Novog Pazara Halilom i Zamom Emrovićem.

Podsetimo, Dukić je nedavno podneo i kandidaturu za Republičkog javnog tužioca, što je najviša tužilačka funkcija u zemlji, ali je od kandidature naprasno odustao.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (5)

Loading
Mitarpavlovic

31.07.2021 08:42

Takvim sudijama nije mesto u sudu , vrseci takvu ulogu braneci mafiju , sam pokazuje da je placenik da brani mafiju.

Дражеславка

31.07.2021 08:55

Па то је срамота.

Ivana

31.07.2021 13:14

Tužilac nema više šta i koga da brani svi treba da odu sa političke scene i da odgovaraju za svoje postupke. Srbija se danas cela razvija i gradi, hvala predsedniku Vučiću na svemu.

Dragan

01.08.2021 00:37

Da nije i ovaj jedan od onih koji su sarađivali sa Belivukom.