TO JE TRAGEDIJA OVOG DRUŠTVA! Milovanović: Imali smo hajku na državu i predsednika Vučića!

Autor:

Vesti

22.07.2021

19:07

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Direktor Srpskog telegrafa Saša Milovanović, gostujući u specijalnoj emisiji TV Pink govorio je o napadima na predsednika Vučića, i užasnim zločinima Belivukovog klana.

RepublikaFoto: printscreen/TVPink
Saša Milovanović

Milovanović kaže da se vidi bezobzirnost i sigurnost kada se Belivukov klan dogovara, na koji će način nekoga da ubiju.

Kada je u pitanju iskaz, njega je zasigurno dao advokat. Oni su tom konsenjeru prepričali, a njemu je Krik verovao na reč. Mi smo imali hajku na državu, policiju, Vučića, Vulina, jer se pojavio deo snimaka, a to je hiljaditi deo onoga što su radili - podvlači Milovanović.

Milovanović je rekao da oni daju vrhunski medijski prostor, puštaju iskaz koljača, kriminalca koji je prouzrokovao te snimke.

Imate deset vesti na N1, Novoj i ostalo. Ta njihova povezanost se vidi, oni dobijaju iskaz advokata i puste ga kao istinu. To je tragedija ovog društva! - nastavljao je Milovanović.

Kako Milovanović dodaje, da je Belivukov otac komentarisao da je Belivuk njemu rekao da neke stvari treba da ispriča Kriku, gde se pokazuje dugogodišnja povezanost. 

Krik njega nije nazvao glavnim u toj mafiji - kaže Milovanović i dodaje:

- Sve je osmišljeno, svaka reč, rečenica, sve je pažljivo birano!

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Mitrofan Fustić Morija iz Kara

22.07.2021 19:30

Захтевамо да се против овде иментованог Лазаревић Дејана, адвоката из Београда, спроведе у целини кривични поступак и да се против њега донесе и изрекне правноснажна осуђујућа безусловна пресуда, због кривичних дела извршених од стране истог.