BILA JE ZVEZDA ESTRADNE SCENE, ALI OPAKA BOLEST JE POBEDILA! Ćerka tragično preminule pevačice nastavlja USPOMENU NA NJU!

Autor: Republika.rs

Zabava

22.07.2021

19:03

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pevačica je osamdesetih godina osvojila muzičku scenu, a onda se teško razbolela i skonačala u 51. godini. Iza sebe je ostavila ćerku koja je krenula njenim, estradnim putem.

Foto: Youtube.com
Vera Nešić

Pevačica Vera Nešić osamedesetih godina osvojila je domaću muzičku scenu, a devedesetih je dostigla vrhunac popularnosti narodnim pesamama koje je izvodila, ali i svojim plemenitim karakterom.

Vera je karijeru počela davne 1987. godine kada je ujedno snimila i prvi album. Devedesetih godina njena karijera nastavila je da se kreće uzlaznom putanjom, a tada je snimila pesme koje su pravi biseri narodne muzike, među njima i pesmu “Zaspala je Šumadija” koja je proglašena za himnu Šumadijkog okruga, piše Objektiv.rs

Vera je bila veliki humanista, te je održala više od stotinu humanitarnih koncerata za stara i bolesna lica.

Vera Nešić je, nažalost, preminula u 51. godini 2011. godine nakon duge i teške bolesti, a za sobom je ostavila ćerku Emiliju Nešić, koja je krenula njenim putem.

RepublikaFoto: Youtube.com
Ćerka Vere Nešić

Emilija se u dve sezone takmičila u “Zvezdama Granda”. Takođe, za Emiliju kažu da likom podseća na majku, međutim, za sada nije još uspela da izgradi svoj estradni put.

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading