(VIDEO) NAŠE PEVAČICE DOBILE KLONOVE: Ceca i Maja Berović iskopirane od glave do pete, sličnost sa dvojnicama je ŠOKANTNA!

Autor: Ognjen BOGDANOVIĆ

Zabava

18.07.2021

09:35

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pevačicama je uvek prijao ovakav vid laskanja.

RepublikaFoto: Nemanja Dedoić
Maja Berović dobila kopiju

Popularna pevačica Maja Berović iz godine u godinu menjala se fizički, a ona nikada nije krila šta je na sebi korigovala kada su plastične i estetske operacije u pitanju.

Međutim, na društvenoj mreži TikTok ljudi su poludeli za devojkom koja neodoljivo podseća na Berovićku sa početka karijere. Majine fotografije sa početka karijere i dalje kruže internetom, a jedna od najpoznatijih jeste iz njenog spota ,,Džin i limudana". Maja je po pomenutoj pesmi i postala regionalno poznata.

RepublikaFoto: instagram.com/mayaberovicofficial
Maja

Izvesna Dragana Simonović ispod svakog TikTok videa ima po nekoliko komentara da podseća na Maju, te je ona odlučila i da se našminka i dotera kao pevačica, što joj je i pošlo za rukom. Potom je snimila video sa Majinom pesmom ,,Džin i limunada", a ona je otvarala samo usta dok je numera trajala.

 

Poznate pevačice dobile klonove!

Nije prvi put da se neka poznata pevačica nađe u sličnoj priči. Pored Maje Berović i folk diva Ceca Ražnatović dobila je svoju kopiju. Naime, tiktokerka Dragana snimila je nekoliko video priloga na kojima podseća na Cecu, a u komentarima se uvek mogao pronaći komentar ,,Ista Ceca". Damama sa estrada je ovak vid laskanja uvek prijao.

 

 

 

Komentari ispod videa su se usijali, a svaki je bio skoro isti ili sličan ,,Ličim na Maju Berović" ,,Preslikana Maja" ,,Majo, ti si?" ,,Ljudi, je l' ovo Maja sa početka karijere?".

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading