Trio koji želi da proglasi Srbe za GENOCIDAN NAROD: Nataša Kandić hvali Mariniku Tepić, a u svemu im pomaže i Aljbin Kurti!

Autor:

Vesti

19.07.2021

16:39

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nataša Kandić, koja pomaže Aljbinu Kurtiju u napadima na Srbiju u maju ove godine pohvalila je Mariniku Tepić i rekla da je "Tepić zaslužna za pročisćavanje Srbije".

RepublikaFoto: Public
Nataša Kandić

Očigledno je da su favoriti Nataše Kandić upravo Aljbin Kurti i Marinika Tepić.

Kandićka je ranije ove godine tvitovala niz hvalospeva o Mariniki, koristeći reči kojih bi se svako pristojan samo postideo.

 

RepublikaFoto: Printscreen

- Marinika Tepić je jedina koja ima političku budućnost. Hrabra je, bistra, ne odustaje. Treba da počne da govori i o prošlosti - napisala je Kandić.

- Marinika Tepić je zaslužna za pročišćavanje Srbije, korak po korak, ali se vidi. Palma je gotov. Vulin će u nekom trenutku da odputuje kod tetke - navela je.

Foto: Printscreen

Izgleda da su Kurti i Marinika favoriti Nataše Kandić. Svo troje imaju još jednu zajedničku crtu, a to je da se Srbi proglase za genocidne.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (5)

Loading
Mitrofan Fustić Morija iz Kara

19.07.2021 19:46

Подржавамо вишегодишњи захтев широких народних маса, радних људи и грађана, радника, сељака, поштене интелигенције, да се против овде иментоване Кандић Наташе Стојановић из Крагујевца спроведе у целини кривични поступак и да се против ње донесе правноснажна осуђујућа безусловна пресуда, због кривичних дела која је извршила иста. Узгред, овде иментована Тепић Мариника Чобану нека своје рушилачко пропагандно психолошко деловање остварујe у Румунији, одакле је пореклом, а не у земљи Србији.

Ateista

19.07.2021 19:52

Ko je ta Nastasja Kandi kad decenijama soli pamet po Srbiji i niko da joj stane na rep da li je nekad komentarisala zločine protiv Srba bar jedan da je pomenula samo šta su Srbi uradili proverite joj račune i ko je plaća da ljaga svoj narod bilo je zločina sa svih strana negde manje negde više imtreba to da joj utuvimo u glavu ili je proglasite personom non grata i pošaljite ba kosovo da živi kod Kurtija

Teab

19.07.2021 20:55

Proterati ih iz Srbije nek idu kod Kurtija on moze imati vise zena

Aco

19.07.2021 21:38

Ćele-kula je spomenik iz Prvog srpskog ustanka koji je u znak odmazde tadašnja Turska vlast u Srbiji izgradila od lobanja poginulih srpskih ratnika u bici na Čegru.Najvece zlocine su radili albanci koji su bili u turskoj vojsci.