Vulin: Razumem ljutnju i strah Šaipa Kamberija, ali i da mu ponovim, Vučić takozvano Kosovo neće priznati nikada

Autor:

Vesti

02.07.2021

12:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Da je Šaip Kamberi Srbin koji živi na prostoru pod kontrolom vlasti u Prištini, bio bi ili u zatvoru ili bi ga proterali, a sigurno bi morao da plaća struju - kazao je ministar unutrašnjih poslova i predsednik Pokreta socijalista Aleksandar Vulin.

RepublikaFoto: youtube.com/RTV Pink Official
Aleksandar Vulin

- Pošto ima sreću da živi u centralnoj Srbiji, može da govori šta hoće, pa i da ne plaća struju, bez posledica, makar to bile najveće gadosti i pljuvanje po Srbiji, čiju platu sa velikim zadovoljstvom prima - dodaje Vulin.

- Kamberi se nudio da bude ministar u Vladi Srbije, a kada je odbijen odlučio je na sastanku u Tirani da Srbi u vlasti u Bujanovcu ne treba da postoje. Aleksandar Vučić je hrabar čovek i Srbima ume i sme da kaže i ono što im se ne dopada, ali je isto tako i više nego hrabar da najvećim svetskim silama, pa i Šiptarima iz Prištine kaže da takozvano Kosovo neće priznati nikada. Razumem ljutnju i strah Šaipa Kamberija, ali i da mu ponovim, Aleksandar Vučić takozvano Kosovo neće priznati nikada - rekao je ministar.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading