VULIN O SUDIJI MAJIĆU: Licemerno, savest mu je proradila tek sa objavljivanjem zločina Belivuka i Miljkovića!

Autor:

Vesti

19.07.2021

16:53

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ministar unutrašnjih poslova Srbije Aleksandar Vulin prokomentarisao je osuđivački stav sudije Miodraga Majića koji je istakao da je prikazivanje fotografija koje svedoče o zverstvima klana Belivuk-Miljković suprotno zakonu.

RepublikaFoto: MUP Srbije
Aleksandar Vulin

- Kada je DOS 2006. godine hapsio sudiju Kljajevića i fudbalsku legendu Dragana Džajića, bez maski, pred kamerama, sudija Majić nije imao ni pravničku, ni moralnu dilemu da li u vestima treba puštati snimak vezanog Dragan Džajića. Savest mu je proradila tek sa objavljivanjem zločina Belivuka i Miljkovića. Razumem zašto sudija Majić ima problem sa objavljivanjem dokaza o zločinima Belivuka i Miljkovića - istako je Vulin i dodao:

- Ko oslobodi "gnjilansku grupu", on voli da se o zločinima javno ne govori. Ali, još uvek čekamo da nam se javno objasni kako ga nije stid da osumnjičenog za delo obljube maloletnog lica oslobodi od odgovornosti za nedozvoljeni polni odnos sa trinaestogodišnjim detetom objašnjavajući da, pošto je okrivljeni Rom, on se „kulturološki ponašao, kao i većina pripadnika njegove zajednice“. Sudija koji misli da trinaestogodišnja romska devojčica ne treba da bude zaštićena od nasilja odraslih samo zato što je nasilnik Rom, ne bi trebalo da deli lekcije o poznavanju prava", poručio je ministar unutrašnjih poslova Aleksandar Vulin, reagujući na tvit sudije Miodraga Majića u kome je poručio da je prikazivanje fotografija koje svedoče o zverstvima klana Belivuk-Miljković suprotno zakonu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading