TOLIKO IH JE STRAH DA SE ŠVRĆKAJU PO BEOGRADU! Krivokapićeve ćerke se u prestonici Srbije vozikaju službenim vozilima vlade CG!

Autor: Republika

Vesti

10.07.2021

09:22

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Milena Krivokapić, ćerka crnogorskog premijera Zdravka Krivokapića, koja tvrdi da je navodno uplašena za svoju bezbednost nakon što je objavljeno da i te kako lepo živi i zarađuje u Srbiji, opušteno šeta po Beogradu ni manje ni više nego službenim automobilom vlade Crne Gore.

RepublikaFoto: e-stock/P. JOVANOVIĆ
Premijer Crne Gore Zdravko Krivokapić

Iako je tvrdila da se u Srbiji ne oseća bezbedno, naslednica premijera Crne Gore opušteno se švrćka po beogradskim kafićima i ulicama.

Ona je, naime, ovih dana fotografisana kako službenim “mercedesom” crnogorske vlade vozi beogradskim ulicama, pa je tako najpre otišla do salona lepote, u kom radi, a koji drži njena rođena sestra, gde ju je auto, naravno, sve vreme čekao.

Potom se odatle uputila u jedan prestonički restoran i tu uživala u društvu drugarica.

- Iako je ćerka premijera Crne Gore, zaista je čudno da kao osoba koja ne obavlja nikakvu državnu funkciju koristi službeni automobil vlade. Ona nije, bar dosad, označena kao ličnost kojoj je potrebna zaštita, niti je utvrđeno da joj je ugrožena bezbednost, pa je pitanje ko joj je uopšte i po kom osnovu dao da koristi službeni automobil - navodi sagovornik Kurira.

Nije poznato da li joj je državna kola ustupio otac Zdravko Krivokapić ili možda verenik Milojko Spajić, koji je ministar finansija u vladi Crne Gore.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Mitrofan Fustić Morija iz Kara

10.07.2021 13:21

Антисрпски несрби и несрпски Срби са свих страна, уједините се!