KRIVOKAPIĆ OPANJKAVAO SRBIJU U LONDONU! A, evo i koga je molio da mu organizuje sastanak sa Džonsonom!

Autor: Republika

Vesti

08.07.2021

15:21

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Posetu Londonu premijer Crne Gore Zdravko Krivokapić iskoristio je da nasatvi obračun sa zvaničnim Beogradom i Srbijom, koji je kulminirao usvajanjem Rezolucije o Srebrenici, dokumenta koji je po svojoj sadržini gori od britanskog teksta koji je doživeo debakl u UN 2015. godine.

RepublikaFoto: youtube.com/Fos media

Naime, iz saopštenja Krivokapićevog kabineta, posle njegovog susreta sa Borisom DŽonsonom za koji se spekuliše da su ga organizovali Hrvati, jasno se vidi da je usred Londona udario na Srbiju.

- Krivokapić je naveo da je još od pre stupanja na funkciju predsednika Vlade posvećen očuvanju prozapadnog kursa, ali i da postoje brojni izazovi na tom putu. Kazao je da su posebno maligne aktivnosti i hibridne pretnje iz okruženja, koje nisu usmerene samo na Vladu, već i njega lično. Potencirao je i da je ova Vlada veliko razočarenje za treće strane, jer su mislili da bi moglo doći do promene spoljnopolitičkog kursa zemlje nakon izbora, ali i velika nada za eurofilski i prozapadno orjentisane građane Crne Gore - stoji u saopštenju.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading