ZDRAVKO KRIVOKAPIĆ PLJUJE PO SRBIMA, A ĆERKE MU IMAJU BIZNIS U BEOGRADU! Pogledajte KAKO IZGLEDAJU i čime se BAVE!

Autor: Republika

Vesti

28.06.2021

19:57

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Jelena Šmigić (eks Krivokapić), najstarija ćerka crnogorskog premijera, vlasnica je salona za negu lepote na Voždovcu, a u njemu radi i Krivokapićeva mlađa ćerka Milena

RepublikaFoto: youttube/printscreen

Premijer Crne Gore Zdravko Krivokapić uzeo je pelcer od crnogorskog predsednika Mila Đukanovića - pljuje Srbiju, a porodica mu živi u Beogradu i zarađuje od tih istih Srba.

Kako Kurir saznaje, ćerka Zdravka Krivokapića - Jelena Šmigić, doktor medicinskih nauka, vlasnica je salona lepote na Voždovcu i radi u njemu, a deo tima ovog salona je i njena rođena sestra Milena Krivokapić, magistar farmacije i specijalista kozmetologije.

Sve protiv Srbije

Malo ko je tom brzinom razočarao sve oko sebe kao Zdravko Krivokapić - u fotelju premijera je seo rečima da će odnose Srbije i Crne Gore vratiti korenima, da bi potom u mesec dana odbio da potpiše Temeljni ugovor države i SPC, usvojio Rezoluciju o genocidu u Srebrenici, poručio Srbiji da se ne meša u unutrašnje stvari Crne Gore. Za to vreme, njegove ćerke žive i rade u Beogradu.

RepublikaFoto: printskrin
Jelena (levo) i Milena

Isto to je pre njega radio samo još Đukanović - napadao je i kritikovao Srbiju i pravio zavadu između dva naroda, dok deo njegove porodice (rođena sestra i njena deca) živi u glavnom gradu Srbije.

Prema zvaničnoj biografiji, Krivokapić ima petoro dece, od čega dve ćerke - Jelenu i Milenu, a obe, prema rečima našeg izvora, žive i rade u Beogradu. Jelena Šmigić (udato), prema podacima sa sajta Agencije za privredne registre, vlasnica je salona koji je osnovan u aprilu 2016, a Šmigićeva je i njen zakonski zastupnik. Porod toga, ona i radi u pomenutom salonu. Kako je navedeno na sajtu ovog salona, Šmigićeva je tu da pruža savete iz oblasti "estetske medicine i mršavljenja".

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (7)

Loading
Nikola

29.06.2021 05:05

Pljuje po Srbima? Pa on je Srbin, ljudi, vernik SPC. U Crnoj Gori ga napadaju zbog privrženosti Crkvi i srpstvu. Drugo je što tamo strane ambasade vode politiku, pa ne može da uradi ono što je hteo i obećavao.

Slobodan Basic

14.09.2021 03:15

@Nikola - Kojel bre snbasade on je izdajnik milov covek .Oni su zlo komunisticko.Samo ih skloniti sa vlasti.A one koje zive u Beogradu Vratiti u Crnu Goru i sve one koi UbSrbiji zive A protiv subSrbije.Ocistiti policiju crnogorskih zlotvora.Vojsku .Vidise Sta Perissic uradi 90 g.To nek bude nauk za Srbska buduca rukovodstva.

Slavko Radovanovic

29.06.2021 22:59

Proterajte ih.

Dijaspora

30.06.2021 17:45

Da,svi su oni u Beogradu,dok vladaju i bave biznisom,veliki Srbi,kad to prestane,vracaju se u Crnu Goru i postaju ponosni crnogorci,pljujuci po Srbiji i Srbima.