VIŠE PUTA IM PRIZNALI DRŽAVU, A ONI IM SE IŽIVLJAVAJU NAD GRAĐANIMA! Ogorčenje u Crnoj Gori posle današnjih dešavanja na Gazimestanu!

Autor: Republika

Vesti

28.06.2021

18:44

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Crnogorski mediji objavljuju snimak na kojem snage KPS-a, uz primenu sile, hapse mladića za kojeg pišu da je iz Podgorice.

RepublikaFoto: printskrin

 - Od prištinskih vlasti tražimo da nam saopšte da li su i zašto uhapsili našeg državljanina, te da, ukoliko nije počinilac krivičnog dela odmah bude pušten na slobodu! - tvitovao je predsednik Vlade Crne Gore Zdravko Krivokapić, posle  intervencije policije na Gazimestanu, nad mladićem iz Podgorice.

 

Jedan od lidera DF, Andrija Mandić bio znatno oštriji u svojoj reakciji.

Postupanje tzv. policije Kosova na Gazimestanu je iživljavanje nad srpskim narodom i SPC. Izgleda da među nevino uhapšenima ima i onih iz Crne Gore. Sramne scene. E ovim su nasilnicima Đukanović, Krivokapić i Bečić priznali više puta "državu" koja se potom ovako ponaša prema građanima Crne Gore - kazao je Mandić.

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading