ŠEŠELJ VRATIO KRIVOKAPIĆA NA FABRIČKA PODEŠAVANJA: A šta je Srbima matica, ako nije Beograd? Da nije ambasada SAD?

Autor: Republika

Vesti

25.06.2021

08:16

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Zamenik predsednika SRS Aleksandar Šešelj izjavio je da Srbija mora da reaguje zbog crnogorske Rezolucije o Srebrenici i da to nije unutrašnje pitanje Crne Gore.

RepublikaFoto: Tanjug/R. PRELIĆ, E-Stock
Šešelj odbrusio Krivokapiću

Crnogorski premijer Zdravko Krivokapić je juče u crnogorskom parlamentu istakao da je "Srbima u Crnoj Gori matica uvek bila država Crna gora, a ne i nikada nije ni bio Beograd i to je nesporno".

Sada je stigla reakcije je Vojislava Šešelja, koji nije mogao da ostane nem na ovakvu poruku Krivokapića.

- Ne, nego je ambasada SAD matica svih Srba? - pitao je Šešelj.

On kaže da je Zdravko Krivokapić izneverio sva narodna očekivanja i da se sada bahato odnosi prema Demokratskom frontu, koji ima legitimitet.

- Kada crnogorski parlament donese Rezoluciju o Srebrenici, to više nije unutrašnje pitanje, već napad na srpski narod. Naša je obaveza da se umešamo u to i da na to reagujemo. Sa druge strane smo se pridružili rezoluciji EU protiv Belorusije, gde uopšte nije bilo potrebno da se mešamo u unutrašnja pitanja te države - objasnio je Šešelj.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading