(VIDEO) LAŽNA ELITA NA APARATIMA! Ćerka pljuje predsednika gde god stigne, AKADEMIK MU DODELIO PLAKETU ZA NAJPLEMENITIJI PODVIG GODINE!

Autor: Republika

Vesti

30.06.2021

11:08

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Akademik Matija Bećković, čija ćerka Olja Bećković u svoju emisiju dovodi najžešče kritičare režima i koja otvoreno napada vlast kad god joj se ukaže prilika, dodelio je orden predsedniku Srbije Aleksandru Vučiću za najlpemenitiji podvig godine.

RepublikaFoto: ST/V. LUKIĆ
Aleksandar Vučić

Predsednik Vučić plaketu je primio na ceremoniji 58. najplemenitiji podvig godine "Večernjih novosti", u svečanoj sali Skupštine grada Beograda.

Varirajući naslov poznate zbirke pesama "Ćeraćemo se još", predsednik Srbije je nakon primanja nagrade iz ruku srpskog akademika, prokomentarisao situaciju sa koronom

- Nažalost, poslednjih godinu i po dana ćeramo se sa koronom, a kako stvari stoje ćeraćemo se još – istakao je na početku svog obraćanja predsednik Srbije Aleksandar Vučić.

RepublikaFoto: Printskrin/Tviter
Olja Bećković

Vučić je istakao da ovo ne doživljava kao lično priznanje, već kao priznanje državi, iako je to uvek najnepopularnije - odati priznanje državi.

- Ovo priznanje pripada i policijskim službenicima i zdravstvenim radnicima - istakao je Vučić.

 

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading