MILICA TODOROVIĆ OTKRILA ŠOK DETALJE IZ "GRANDA": Popović mi je bio kao otac, A NEĆETE VEROVATI KAKAV JE ODNOS IMALA SA BRENOM!

Autor:

Zabava

30.06.2021

11:16

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Milica otkrila ono što je do sada bilo pod velom tajne!

RepublikaFoto: printscreen
Milica Todorović

Pevačica Milica Todorović prisustvovala je proslavi povodom prodaje "Granda", gde je zajedno sa Sašom Popovićem i Lepom Brenom proslavili.

Ona se prisetila saradnje sa njima i otkrila da li im je ikada tražila pomoć.

- Brenu nikada nisam zvala, prosto nismo stvorile takav odnos, a Sašu uvek. Mogu da ga pozovem u svako doba dana ili noći. On je takav profesionalac, prema svima nama koji smo se takmičili u "Zvezdama Granda" postavio se kao član porodice, kao otac. Za tog čoveka nikada ružnu reč ne mogu da kažem - rekla je Milica, a prenosi Srbija Danas.

Milica Todorović je, još kao 14-godišnjakinja, odnela pobedu u "Zvezdama Granda", budući da u to doba nisu postojali šou programi kao što su "Pinkove zvezdice" ili "Neki novi klinci", ali je svakako čekala nekoliko godina pre nego što je Saša Popović iskoristio njen puni potencijal i napravio od nje zvezdu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading