(VIDEO) JEREMIĆ OBJAVIO "TAJNI" SNIMAK IZ PREDSEDNIŠTVA! Vuk se busao u grudi, pa se naljutio kad mu je Vučić rekao da je kao devojčica!

Autor: Republika

Vesti

28.06.2021

07:20

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Predsednik Narodne stranke Vuk Jeremić objavio je snimak iz Predsedništva, misleći da će tako ispasti pametan, a zapravo je pokazao koliko je neinteligentan!

RepublikaFoto: Republika
Vuk Jeremić

Jeremić je, zajedno sa svojim pajtosima Vladimirom Gajićem, Borom Novakovićem i Miroslavom Aleksićem u petak otišao u Predsedništvo sa namerom da linčuje predsednika Srbije Aleksandra Vučića.

Međutim, to se završilo tako što su brže-bolje pobegli, a Vuk Jeremić je kasno sinoć objavio "tajni" snimak na kojem se vidi šta se dešavalo u Predsedništvu.

Jeremić je sa svojom svitom pokušao da isprovocira predsednika Vučića, što im, naravno, nije pošlo za rukom. Kada je videli da nije uspeo u svojoj nameri, Vuk se naljutio zato što ga je predsednik nazvao devojčicom!

Sada Jeremić na sva zvona trubi o tome šta mu je Vučić rekao, a ne shvata kolika je u stvari kukavica ispao. 

Ništa bolji nisu ni puleni Dragana Đilasa, koji kukaju što je Jeremić "ponižen jer mu je rečeno da je devojčica", a nije bilo poniženje kada je njihov idejni vođa tukao bivšeg tasta  i nasrtao na bivšu suprugu.

To najbolje pokazuje koliko su pojedinci iz opozicije moralni ljudi. Ali, tako nešto i ne treba da čudi, jer ono što je Đilasu i Jeremiću zajedničko je zgrtanje miliona.

 

 

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading