NAPADI NA SRBIJU I SRBE IZGOVOR ZA NEUSPEH I NERAD: Milimir Vujadinović očitao bukvicu Izetbegoviću!

Autor:

Vesti

23.06.2021

17:24

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Svojim novim ispadom, Bakir Izetbegović "zorno" dokazuje da mu je jedino nestabilnost regiona i mržnja prema drugom i drugačijem, a pogotovo prema srpskom narodu, jedina nepromenjiva stvar u političkom delovanju - smatra Milimir Vujadinović, predsednik Odbora za dijasporu.

Foto: youtube.com/RTV Yu Eco
Milimir Vujadinović

Poznavaoce prilika to i ne čudi, jer se zna da je Bakir Izetbegović naslednik politike njegovog oca Alije, zasnovane na principima islamskog fundamentalizma i ekstremizma i potrebi za potpunom eliminacijom svega što se u tu matricu ne uklapa.

- Bez obzira na to, moraće Bakir Izetbegović da se suoči sa, za njega, teškom istinom, da je Republika Srpska nastala političkim odlukama i borbom srpskog naroda. Svoju međunarodnu verifikaciju i priznanje doživela u Dejtonskom sporazumu čiji garant je i Republika Srbija, kao i druge velike države, a tu činjenicu niko i ništa ne može da promeni, između ostalog, bez saglasnosti i Republike Srbije.Pogotovo to ne može Bakir Izetbegović - jasan je Vujadinović. - Treba napomenuti i da je takva Republika Srpska  prihvaćena i od strane UN.

Istini za volju, plaćena je visoka cena njenog nastanka, jer je srpski narod uz ogromna stradanja i zločine, etnički očišćen sa polovine teritorije BiH gde danas živi u minimalnom broju. To je, nažalost najbrutalnije izraženo u Sarajevu, iz koga je politika njegovog oca Alije očistila stotine hiljada Srba.

Sarajevskom "inženjeru" - dodaje Vujadinović - treba da bude jasno da je predsednik Srbije čvrsto fundirao kuću koja se ubrzano gradi i obnavlja a ona se zove Srbija.
RepublikaFoto: Tanjug/AP
Bakir Izetbegović

- To je ustvari ono što najviše boli Bakira Izetbegovića, koji politikama prošlosti, u močvaru i živo blato vuče BiH i sve njene narode. On je taj koji bi zbog toga trebalo da se izvini BiH - poručuje Vujadinović. - 
Bez obzira na sve, Srbija i njen predsednik uporno nude pomoć u fundiranju kuće koja se zove BiH, a koja bi bila kuća i budućnost svih koji u njoj žive.

Međutim, to je ono što otkriva nerad i nebrigu Izetbegovića i njemu sličnih, pa otuda i još jedan razlog za stalne napade na Srbiju, njenog predsednika i srpski narod uopšte.

Na kraju, bez obzira na želje Bakira Izetbegovića, jasno je da je Republika Srpska međunarodno pravno prihvaćena kategorija a KiM pokrajina u Republici Srbiji i te činjenice će zahvaljujući srpskom predsedniku svakog dana biti sve čvršće, bez obzira na bilo čije želje.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading