VULIN ODGOVORIO IZETBEGOVIĆU: Mržnja je jača od razuma

Autor:

Vesti

20.06.2021

19:12

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ministar i predsednik Pokreta socijalista Aleksandar Vulin reagovao je povodom novih napada Bakira Izetbegovića na predsednika Srbije Aleksandra Vučića.

RepublikaFoto: Tanjug
Aleksandar Vulin

- Aleksandar Vučić nije ništa rekao ni o Izetbegoviću ni o Bečiću ni o Krivokapiću, ali je zato Izetbegović puno rekao o sebi. Vođen patološkom mržnjom prema Aleksandru Vučiću, Izetbegović se javio da kaže ono što ga niko i ne pita i da komentariše izjave predsednika Vučića u kojima nema ni njega ni njegove stranke. Terapijska zajednica onih koji ne mogu da sakriju mržnju prema Vučiću nije malobrojna, a Izetbegović je jedan od istaknutijih članova - izjavio je ministar unutrašnjih poslova i dodao:

- Kada je već progovorio o Aleksandru Vučiću, mogao je Izetbegović da kaže ko je pokušao da ubije Aleksandra Vučića u Srebrenici i zašto kao njegov domaćin nije bio uz gosta kada je rulja nasrnula na predsednika Vučića. Mogao je Izetbegović, kada već pominje pomirenje, da objasni zašto se nikada nije poklonio senima poklanih Srba sahranjenih u Bratuncu i zašto žrtve Nasera Orića ne mogu da dobiju ni uspomenu ni pravdu. Moģao je Izetbegović da kaže bilo šta drugo, ali mržnja je jača od razuma - rekao je ministar i predsednik PS-a Vulin.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading