VULIN O HAPŠENJU JOVIČIĆA: Vučić rekao da neće biti zaštićenih i to i ispunio!

Autor:

Vesti

05.06.2021

19:09

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ministar unutrašnjih poslova Aleksandar Vulin rekao je večeras da je Aleksandar Vučić jedini predsednik koji je rekao da neće biti zaštićenih i koji je to i ispunio.

RepublikaFoto: MUP Srbije
Aleksandar Vulin

Vulin je gostujući na TV Kurir izjavio da to potvrđuje i nedavno hapšenje predsednika opštine Palilula Aleksandra Jovičića.

- Kada Vučić govori, slušajte ga pažljivo i verujte u ono što kaže. Kada je početkom ove Vlade rekao da neće biti zaštićenih i da će borba protiv korupcije i kriminala biti prioritet, dočekan je s podsmehom, a kada smo razbili organizovane grupe Darka Eleza, Veljka Belivuka i Marka Miljkovića, prestali su da se smeju - rekao je Aleksandar Vulin.


Dodao je da su pomenute organizovane grupe bile noćna mora za region i šire, što će se još više videti kada bude završena istraga o njima.

Vulin je naveo da je Vučić na Glavnom odboru Srpske napredne stranke rekao da će razjuriti bandu i da nema zaštićenih.

- Sada kada je uhapšen Jovičić, samo je zahtevao od policije da radi po zakonu i da ne pita ko je iz koje je partije. Vladajuća partija u političkom smislu sama preduzima mere protiv sebe - istakao je Vulin.

Naveo je da Jovičić kao član Predsedništva stranke nije sitan funkcioner i zapitao zašto niko iz Demokratske stranke ranije nije hapšen.

- Tadić kaže da posle Jovičića Vučić treba da odgovara. A zašto niko iz DS nije uhapšen!? Vučić je jedini koji ima snagu da hapsi svoje - rekao je Vulin, dodajući "da bi svako drugi to zaustavio, a posebno pred izbore u Beogradu".

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (32)

Loading
Jovana

05.06.2021 19:27

Заштићених не сме и не може бити, јер земља мора да иде даље и напредује.Нема места за злоупотребу положаја!!

Julija

05.06.2021 19:32

Niko nesme da bude jaci od drzave i da bude zasticen, zakon je za sve isti i svako ko bude prekrsio isti morace da odgovara.

Bojana 84

05.06.2021 19:46

Tek ce nasa zemlja biti ociscena od bagre i kriminala

Anna

05.06.2021 20:09

Svako ko je skrivio , odgovarace! Zakon je za sve isti!