VUČIĆ ODGOVORIO NOVINARKI ĐILASOVE TELEVIZIJE: Molim vas da budete samo malo pristojni

Autor: Republika

Vesti

20.06.2021

09:54

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Predsednik Aleksandar Vučić odgovorio je na pitanja novinarke Đilasove televizije.

RepublikaFoto: printskrin

- Čujem svakodnevno šta vi govorite u svom programu, pošto ne ljutite se ne gledam to, govorite da je neko stvorio neki klan. U vreme svake vlasti imate problema sa kriminalom, a onda je zastao - molim vas da se malo budete pristojni samo malo, nisam ni tri rečenice izgovorio.

- Dakle, čujem da oni koji su upropaštavali zemlju od 2000. do 2012 godine pričaju o klanovima, biće neki klan opet ali pitanje je hoće li ih policija pobediti.

- Zemunski klan je stvoren u Đilasovo i Tadićevo vreme, ubili su Đinđića, Buhu, sve u toku bela dana, tek je posle krenuo obračun sa njima. Tržište narkotika je bujalo i vlasti Đilasa, Tepićeve.

- Da vas podestim - neko je drugi morao da završi posao pošto oni nisu sposobni. Za mene je važno da smo se obračunali sa jednim klanom,ali tu nije kraj. Biće još hapšenja ljudi iz vladajućih struktura, jer nema zaštićenih, partijska knjižica nikoga ne štiti! - poručio je predsednik.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (6)

Loading
Ivana

20.06.2021 10:10

Ne mogu oni da provociraju i da izvrću istinu, koliko Vučić može da ih raskrinka i da im spusti na kulturan način, činjenicama. Samo napred Vučiću. Srbija je uz trebe, a ti dežurni pljuvači su ružna politička prošlost naše zemlje, hvala Bogu.

Jelena

20.06.2021 11:10

Naravno, nikada se govornik ne prekida u pola recenice niti mu se upada u rec.

Zeljko

20.06.2021 14:45

Đilasovi novinari uvek, ali bukvalno uvek prekidaju Vučića na pola i postavljaju drugo pitanje, oni to namerno rade.

Vlada

20.06.2021 15:41

Đilasovci su bezobrazni jako, ponašaju se kao da su Bogovi, a u stvari su niko i ništa...