VUČIĆ O NAPADIMA OPOZICIJE I CRNE GORE: Daleko im lepa kuća!

Autor: Republika

Vesti

20.06.2021

09:33

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Predsednik Vučić odgovorio je na pitanje o Rezoluciji u Srebrenici.

RepublikaFoto: printskrin
Aleksandar Vučić

Upitan kako komentariše napade opozicije i Crne Gore koji govore da se predsednik meša u sve, Vučić  odgovara:

- Ima tu nekoliko zanimljivih stvari, u poslednje vreme slušam kako se Srbija meša, kakve veze ima Srebrenica sa Crnom Gorom? Mi se bavimo sobom, na sve to što su uradili mi smo reagovali mirno. Ne zanimaju me, neka rade svoj posao kako hoće, daleko im lepa kuća.

On je rekao da razume svu nervozu kod bivših i sadašnjih vlastodržaca tamo, jer su, dodaje, rezultati ti koji sve govore.

- Želim im da se što pre vrate na put bolje ekonomije, da se oporave, samo ih molim da ne pričaju priče o prijateljstvu i bratstvu. Ne treba nam ništa od njih, koji su ovo uradili, bez da nekoga obaveste i da se obrate tim povodom. Što se Srbije tiče, mi nastavljamo da radimo svoj posao, brinućemo o svom narodu, pomagaćemo srpske kulturne institucije u CG, podsticaćemo Srbe da čuvaju jezik i pismo. To je ono što je naš posao - rekao je Vučić.

Predsednik Vučić je rekao da je sit besmislenih izvinjenja i pravdanja koja su predstavnici srpske države činili kao dokaz dobre volje, prema nekome ko dobru volju nikada nije pokazivao.

- Verujem da će biti i onih koji suštinski žele dobre odnose sa Srbijom i sa tim ljudima ćemo da radimo više - rekao je Vučić i dodao da postoje i u Srbiji ljudi koji uvek žele da se dodvore nekim ljudima u inostranim ambasadama.

Kako kaže, postoje i oni koji su Crnogorci po nacionalnosti, i oni se iz razumljivih razloga pridružuju ovakvim delima iz Crne Gore.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (6)

Loading
lak

20.06.2021 09:44

Odlican odgovor naseg predsednika opoziciji u Crnoj Gori.

Ivana

20.06.2021 10:27

Svaka mu je reč na mestu. Neka crnogorski političari, koje lično razlikujem od crnogorskog naroda, gledaju svoja posla i manu se Srbije. Naše je da brineo o svom narodu gde god se on nalazio. Toliko.

Boban

20.06.2021 11:41

Kada ih Srbija ignorise oni pocnu izmedju sebe da se napadaju.

Zeljko

20.06.2021 13:35

Vala baš, daleko im lepa kuća, a zbog ovog što je uradila vlast u Crnoj Gori ima da budu prevremeni izbori i ima da padnu sa vlasti.