POJAVILA SE INFORMACIJA DA JE VUČIĆ OPSOVAO KURTIJA: Predsednik se oglasio i sve razjasnio!

Autor: Republika

Vesti

15.06.2021

10:21

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić otkrio je šta se desilo tokom razgovora sa premijerom samozvanog Kosova Aljbinom Kurtijem u Briselu.

RepublikaFoto: youtube.com/printscreen
Aleksandar Vučić

Na pitanje medija o informacija koje su obelodanjene u javnosti, po kojima je Vučić opsovao Vučića, predsednik je sve razjasnio.

- Nisam psovao, ali sam izneo jasan stav. Nisam izogovarao uvrede, nisam psovao, nisam nikoga opsovao. Da li sam bio relativno oštar? Naravno da sam odgovorio, odgovorio sam ošto, ali nisam prelazio granice. Čućete i od evropskih predstavnika šta i kako je bilo - rekao je predsednik.

On je rekao da je dolazak Kurtija bio pokušaj da Priština napusti dijalog.

- Apsolutno ništa. Čovek je došao da se ne bi dogovarao. Čovek je došao da me pita kada ćeš da priznaš Kosovo. Moj odgovor je bio - nikad! - rekao je predsednik.

Šef Srbije rekao je da sličnom sastanku nije prisustvovao tokom političke karije.

- Ovakvom sastanku nisam u životu prisustvovao, to nikakve veze sa odgovornošću i ozbiljnošću nema - konstatovao je Vučić.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading
Kaća

15.06.2021 14:11

Pa šta i da jeste

Merima

15.06.2021 20:55

Vučić je kulturan i vaspitan čovek i nikada ne bi sebi dozvolio da bilo koga, bar javno, opsuje ali nije se ni snishodljivo ponašao već je žustro odgovorio Kurtiju na njegovo provokativno pitanje.

Mesa

16.06.2021 03:22

Samog sebe si opsovo vidis da te je EU izbrisala i nigde was niko nepominje