Plan je bio da se slavi presuda Mladiću: VUČIĆ POKVARIO ŽURKU SRBOMRZCIMA!

Autor: Republika

Vesti

09.06.2021

08:12

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ekipa u Ujedinjenim nacijama sinoć je htela da slavi presudu Ratku Mladiću, plan je bio da se u seriji istupa priča isključivo o srpskim zločinima, da se Srbi još jednom, finalno, predstave kao jedini krivci za sve u svim ratovima na tlu bivše Jugoslavije.

RepublikaFoto: printscreen/Tanjug
Aleksandar Vučić

A, onda se oglasio predsednik Vučić i "pokvario žurku".

U izuzetno pripremljenom obraćanju, koje je sa svojim timom studiozno spremao nedeljama, znajući da je u pitanju odlučujuća bitka u kojoj se mora skinuti krst kolektivne krivice sa našeg naroda, predsednik Vučić uspeo je gotovo potpuno nemoguće.

Biranim rečima, odlučim stavom i nizom neoborivih dokaza Aleksandar Vučić uspeo je da sve optužbe protiv našeg naroda vrati kao bumeramg onima koji su ih iznosili.

Vučić je insistirao i nije dozvolio da se ćuti o žrtvama masakra u Jasenovcu, o tom najgnusnijem zločinu protiv srpskog i drugih naroda, Vučić je odlučno govorio o toj najvećoj i najsramotnijoj krvavoj mrlji u istoriji hravtskog naroda. Ni jedan Srbin pre Vučića nije tako snažno govorio o tom pokolju, toj klanici u kojoj su divljački mučene i ubijane stotine hiljada Srba. 

RepublikaFoto: printscreen/RTS

Vučić nije dozvolio ni da se ćuti o Gotovini, a to je Hrvatima najteže palo, jer se time ruše čistunski temelji njihove sadašnje države, zbog čega hrvatska država grčevito želi da se o toj prevari u Hagu zauvek zaćuti.

Poštujući sve sagovornike, govoreći s uvažavanjem o svim tuđim žrtvama, predsednik Srbije je briljantno uspeo da baci na sto prljavi veš svih onih koji su se borili za to da se sinoć u UN ne govori ama baš ni o čemu drugom, osim o zločinima koje su počinili Srbi.

Ali, tu žurku im je, jasno je po reakcijama, ali i po napisima u medijima u regionu, koji ne likuju jutros kao juče, već odmereno pišu, dakle tu žurku im je pokvario upravo Aleksandar Vučić, a Srbija treba da se zapita zašto pre Vučića nije bilo ni jednog našeg lidera, nikoga ko bi se usudio da na najvišem svetskom nivou, u Ujedinjenim nacijama, ili bilo gde drugo, govori na ovakav način i da iznese svu bolnu istinu o stradanjima srpskog naroda i nepravdi koju je počinio haški tribunal oslobađajući one koji su mučki ubijali Srbe!

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (6)

Loading
Janko

09.06.2021 09:18

Vucic je u savetu bezbednosti pravnom argumentacijom branio interese Srbije!

Jelena

09.06.2021 09:19

Znala sam da ce pedsednik Vučić predstaviti Srbiju i srpki narod pred UN dobro i da ce stvari prikazati takvim kakve zaista jesu!

Ana

09.06.2021 09:36

Fantastican govor u UN. Drago mi je sto im je predsednik onako ocitao lekciju!

Sava

09.06.2021 09:50

Samo osvedočeni srbomrsci mogu da slave ovu sramnu presudu ratku Mladiću!