UZALUD JE BEŽAO IZ PARTIZANA: Asano karijeru nastavlja u KOMŠILUKU?

Autor:

Sport

09.06.2021

08:12

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Bivši fudbaler Partizana Takuma Asano uskoro bi mogao da dobije novi klub.

RepublikaFoto: Starsport
Takuma Asano

Asano je pre mesec dana iznenada napustio Partizan, navodno zbog neisplaćenih zarada, a Japanac se od navijača, saigrača i trenera oprostio preko Instagrama.

Kako prenose hrvatski mediji vihorni Asano bi karijeru mogao da nastavi u ekipi Osijeka, koja je osvojila drugo mesto iza Dinama iz Zagreba u domaćem prvenstvu.

Bivši ofanzivac Partizana ponuđen je Osijeku, pa bi njegova sledeća stanica u karijeri mogao da bude Gradski vrt.

Postojale su spekulacije da je Asano napustio Humsku, jer su čelnici srpskog velikana hteli da ga prodaju u Emirate, a da je on imao aspiracije da pređe u neku od liga petica. Ipak, ponude za Japanca iz najjačih prvenstava Evrope su izostale, pa je veoma realno da pojača ambiciozni Osijek.

Asano je karijeru započeo u Hirošimi, a prve redove evropske biografije ispisao je prelaskom u Arsenal 2016. godine. Pre dolaska u Humsku, Japanac je branio boje i Štutgarta i Hanovera.

RepublikaFoto: Starsport
Takuma Asano

U slučaju da postigne dogovor sa Osijekom, Asano bi predstavljao značajno pojačanje za vicešampiona Hrvatske pred početak kvalifikacija za Ligu konferencije u kojima će belo-plavi krenuti iz drugog kola, kao nosioci.

U nedavno završenoj sezoni odigrao je ukupno 40 mečeva u dresu Partizana i stigao do dabl-dabl učinka od 21 gola i 10 asistencija.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading