ZNAMO SVI DOBRO KO JE OVDE ĐAVO: Vučić odgovorio na sramne napade iz BiH i Hrvatske

Autor:

Vesti

08.06.2021

21:25

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić odgovorio je predstavnicima BiH i Hrvatske na sramne napade tokom njihovog izlaganja na sednici Saveta bezbednosti UN.

RepublikaFoto: printscreen/RTS
Aleksandar Vučić

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić je istakao da je Alkalaj govorio u ime BiH, ali da je on dobio pismo od Milorada Dodika, i naveo je da ne postoji saglasnost među predstavnicima BiH.

- Nije najbolja politika vređati ljude iz sopstvene zemlje, nisam rekao ništa ni protiv bilo koga, ali predstavnici BiH i Hrvatske su to uradili. Hrvatski predstavnik je rekao da je dobro poznato ko je bio đavo. U ovom regionu je postojao jedan veliki koncentracioni logor u Jasenovcu, i mislim da svi znaju ko je bio đavo - rekao je Vučić.

Predsednik je zapitao i zašto niko od Hrvata i Bošnjaka nije osuđen za zločine, iako su mnogi počinjeni tokom rata. 

Podsetimo, predstavnik Hrvatske Srbe je nazvao đavolima, on je poput Alkalaja, imao obraćanje prožeto mržnjom prema Srbima.

- Predsednik Vučić je istakao da tokom sukoba niko nije bio anđeo, ali ja mislim da je jasno ko je bio đavo. Današnja konačna presuda generalu Mladiću pokazuje značaj mehanizma - rekao je on.

On je odbio da prokomentariše i reči predsednika Vučića, koji je jasno rekao da su u operacijama Bljesak i Oluja počinjeni zločini nad Srbima.

- Takođe smo zabrinuti zato što Srbija ne sarađuje sa mehanizmom po pitanju izručenja Jojića i Radete - kazao je hrvatski predstavnik.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (6)

Loading
Lena

08.06.2021 21:42

Srbija nece dozvoliti da nas izigravaju. Srbija je stabilna i jaka zemlja.

Zeljko

08.06.2021 21:53

U pravu je Vučić, i ovaj uljez koji predstavlja BiH je glavni fijasko večeri.

Dragan

09.06.2021 01:46

Mediji dobijaju sve savremene sukobe.

Dragan

09.06.2021 01:47

Šta je sa srpskim žrtvama i njihovim majkama?