SCENA ZA NEVERICU U SRCU BEOGRADA: Kon je bez maske šetao ulicom, A ONDA JE NASTALA ANTOLOGIJSKA FOTOGRAFIJA!

Autor: Republika

Vesti

06.06.2021

10:04

Fotograf je bio na pravom mestu u pravom trenutku!

printscreen/TV Happy
Predrag Kon

Od kako je u Srbiji izbila panademija koronavirusa, epidemiolog Predrag Kon je svakako jedna od najupečetaljivijih ličnosti na javnom prostoru u Srbiji.

Svakodnevnim savetima, apelima i pojavljivanjem na mnogobrojnim televizijama, Kon je za vreme trajanja pandemije postao prepoznatljiv kao neko ko se zalagao za restriktivne mere, između ostalog i za nošenje maski.

Gostujući na jednoj od televizija Kon se nedavno pojavio bez zaštitne maske, što su mnogi protumačili kao znak da smo na korak od pobede nad zlokobnim virusom, a sada je uslikan u neobičnom izdanju.

e-stock/D. MILENKOVIĆ
Predrag Kon

Naime, Kon danas prisustvuje Beogradskom maratonu, o čemu je Republika već pisala, i baš u centru Beograda nastala je fotografija o kojoj će se svakako pričati.

Naime, na fotografiji se vidi Kon kako šeta Beogradom, a da pri tom nema masku i to baš tik uz znak koji piše da su "maske obavezne".

Pogledajte fotografiju, a u komentarima nam napišite šta mislite o njoj.

 

 

Komentari (2)

Loading
Jana

07.06.2021 02:35

Sigurno ima masku u rukama na leđima!!!!! A Trenutno je nema na licu,jer je napolju,a okolo nema blizu ljudi!.Sigurno DRŽI MASKU U RUKAMA NA LEĐIMA!!!!! ,zlonamernici jedni!Treba sa smo mu zahvalni!

Nina

07.06.2021 06:40

Sedeo je on po kafićima bez maske, kad je bilo mnogo zaraženih a mere oštrije.