(VIDEO) BOSANSKI AVAZ ROŠTILJA HVALOSPEVE O VUČIĆU I VAKCINACIJI: U Loznici kao u košnici, u kilometarskom redu najviše BOSANACA

Autor:

Vesti

05.06.2021

13:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Kako je predsednik Srbije Aleksandar Vučić omogućio imunizaciju protiv korona virusa u našoj zemlji i stranim državljanima, tako su redom počeli svi da pristižu u Srbiju iz različitih krajeva, kako sveta tako i iz regiona.

RepublikaFoto: youtube.com/printscreen/ilustracija
Redovi kao u košnici

I dok mnoge evropske zemlje i dalje oklevaju i kubure sa odlukama o nabavci kao i vakcinacijom, Srbija je, reklo bi se, na kraju epidemije.

Pravovremena nabavka i masovna vakcinacija doveli su Srbiju u fantastičnu poziciju, toliku da je naša zemlja prešišala i neke daleko ekonomski jače i razvijenije zemlje.

Nedavna odluka predsednika Vučića da pored naših građana vakcinaciju u našoj zemlji dozvoli i stranim državljanima mnoge je navela na to da pohitaju i svoju dozu prime na vreme kako bi se zaštitili od eventualne zaraze.

Najviše onih koji su odlučili da se vakcinišu iz regiona su Bosanci. Te se tako već danima u raznim pograničnim ambulantama i zdravstvenim ustanovama gde se vrši vakcinacija stvaraju kilometarski redovi građana koji žele da prime svoju prvu a neki i drugu dozu vakcine.

Tako Sarajevski tabloid "Dnevni Avaz" već danima svoje portale i naslovne strane posvećuje upravo hvalospevama Srbiji i njenom predsedniku Aleksandru Vučiću, bez koga bi sve ovo bila nemoguća misija.

Tako oni prenose da usled nedostatka vakcina u BiH spas od korone su pronašli u Srbiji gde se reka ljudi od 3. juna od kada je Vučić objavio da se mogu vakcinisati pohrlila na granične prelaze.

Najzanimljivije je bilo u bolnici "Dr. Milenko Marin" u Loznici, gde je situacija ispred zdravstvene ustanove bukvalno bila kao u košnici, a da je u dugačkom redu najviše bilo građana Bosne i Hercegovine.

Foto: printscreen
Članak na portalu Dnevnog Avaza

Foto: Republika.rs, Pixabay

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (2)

Loading
Nena

05.06.2021 13:55

Ja kao neko iz Loznice zelim dobrodoslicu svima koji su dosli kod nas da se vakcinisu,ali sam danas ostala kod kuce,jer iako sam se vaksinisala postujem sve mere opreza.Maska,distanca i jacam svoj imunitet vitaminima i pijem nemacki cordyceps.Ovakve guzve mi ne ulivaju poverenje i zato sam odlucila da ne izlazim iz kuce.

Jovan

05.06.2021 16:14

Nemoj izlaziti ni sutra.