Vučević: Dobili smo uveravanja da će Rusija uvek biti iza Srbije po pitanju KiM!

Autor: Republika

Vesti

04.06.2021

09:17

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Naši principi su nepokolebljivi, prijatelji nisu na prodaju, a politika bez morala nema u sebi ništa plemenito, naveo je gradonačelnik Novog Sada Miloš Vučević na svom Instagram profilu.

RepublikaFoto: printskrin
Miloš Vučević

- Naši ruski partneri su nam zahvalni zbog toga i osetio sam se ponosan što predstavljam našu lepu Srbiju u ovoj divnoj zemlji ovih dana. Sa gospodinom Sergejem Čerjominom, šefom Odeljenja za ekonomsku saradnju sa inostranstvom i međunarodne odnose Grada Moskve, imao sam veoma sadržajan sastanak. Prijatno se iznenadio kada sam ga informisao da je Srbija prešla prag od 50% vakcinisanih, i da je u želji da pomogne napredak regiona, omogućila besplatnu vakcinaciju za državljane BiH. Takođe, dotakli smo se i izazova zbog strašnih pritisaka koje naša zemlja trpi oko KiM i napora predsednika Vučića da sačuva stabilnost, ekonomsku snagu i integritet države. Dobili smo uveravanja da će Rusija uvek biti iza Srbije po ovom pitanju, posebno ceneći to što je naša zemlja jedina u Evropi koja nije uvela sankcije Rusiji - istakao  je Vučević.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading