(FOTO) BOGDANA U OPUŠTENOM IZDANJU: Đuskala sa sinom u naručju, SNAJKA CECE RAŽNATOVIĆ ODUŠEVILA JAVNOST PRIRODNOŠĆU!

Autor:

Zabava

04.06.2021

09:24

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Bogdanin ples sa malim Željkom!

RepublikaFoto: Republika
Bogdana Rodić đuska sa sinom!

Cecina snajka  Bogdana Ražnatović zabavljala se sa svojim sestrama Bojanom i Natašom za vreme nastupa  Baje Malog Knindze koji je posebno razgalio njenog izabranika Veljka i njegove drugare. 

Foto: instagram.com/miss.rodic
Foto: instagram.com/miss.rodic

Lepa Bogdana omiljena u porodici Ražnatović zbog blage naravi i dobrog vaspitanja, prvo je djuskala u naručju sa sinom Željkom , a onda je sina predala mami Danijeli i  opuštala se u društvu sestara i igrala dok su pevači izvodili njoj  omiljene numere.

Foto: instagram.com/miss.rodic


- Kada menja se vreme zaboliš me do kostiju, mnogo si poleteo moliš za milostinju- pevala je Bogdana sa Aleksandrom Prijović i za to vreme pozirala pred foto objektivom starije sestre Nataše. 
Sestre Rodić  su kao inače na svakom slavlju  napravile zajednički selfi, a sada jedina slobodna ćerka biznismena iz Titela ne krije da joj sestre veoma nedostaju jer je posle Bogdaninog preseljenja u Cecinu vilu, vrlo brzo i Bojana otišla u Surčin u kuću pevačice Goce Božinovske sa čijim sinom Mirkom čeka prvo dete .

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading