BIVŠI DEČKO JE MOLI DA SE POMIRE, ANDREANA BEŽI OD NJEGA: Pevačica našla novu ljubav u Beču i NEĆE DA SE VRAĆA U BEOGRAD!?

Autor:

Zabava

04.06.2021

07:53 >> 09:12

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Andreana Čekić našla novu ljubav u Beču i neće da se vraća u Beograd!

RepublikaFoto: republika.rs/G.D
Andreana Čekić našla novog dečka u Beču!

Kako Scandal saznaje, Andreana Čekić nema nameru da se vraća u Beograd iz Beča jer tamo uživa sa novim tipom!

Andreana pronašla svoju sreću u Beču!

Kako se poverila prijateljima, ovde joj se sve smučilo od kada se razočarala nakon raskida s Markom Miloševićem, tako da je za Srbiju osim posla i nekoliko prijatelja ništa više ne veže!

– Andreana krije da ima novog dečka, neće da baksuzira jer joj je lepo. Zbog njega i boravi u Beču i nema nameru da dolazi u Beograd, a još više izbegava dolazak zbog bivšeg dečka Marka Miloševića koji je moli da se pomire – objašnjava izvor za Scandal i dodaje:

– On je sad juri i proganja, ucenjuje je emotivno i kaže da je on ostavio ženu i dete zbog nje, a da je sada ostao sam, i bez porodice, i bez devojke, međutim, Andreana se na to više ne peca. Čak gleda da s novim frajerom što pre ostane trudna jer bi od svega najviše želela da dobije dete – završava izvor.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading