NEDA UKRADEN SE RASPLAKALA U EMISIJI: Voditelji nisu znali šta da rade!

Autor: Republika

Zabava

04.06.2021

11:26

Pevačica Neda Ukraden nedavno se vakcinisala protiv virusa korona, a nakon što je objavila fotografiju tokom ovog postupka, dobila je veliki broj negativnih komentara.

youtube.com/TV Prva
Pojavila se u jutarnjem i zaplakala... Neda Ukraden

Ukradenova se sada uključila u "Jutro" na Prvoj televiziji i progovorila o strašnim komentarima koje je dobila nakon vakcinacije.

Ona u jednom trenutku nije mogla da se suzdrži, pa su joj krenule suze.

 

 

– Na mom čelu su svi ludaci crtali metu. Patriotizam nije pojesti krmetinu, pa dignuti tri prsta. Patriotizam je kad ceniš svoje umetnike, sportiste, glumce, kad pamtiš istoriju, nije patriotizam kad dižemo prstiće i govorimo “brate, gospodžo” – rekla je Neda u uključenju kod Marijane Tabaković i Filipa Čukanovića.

youtube.com/TV Prva
Neda zaplakala na Prvoj...

– Ne treba se iživljavati, snaga koju mi je Bog dao mi je pomogla, moja porodica i moja publika. Zahvalna sam na svojoj porodici, imam predivnu kćerku, zeta i troje unuka – rekla je Neda.

Ona je zatim dodala i da smatra da ljudima na društvenim mrežama “bode oči” svojim izgledom.

– Sve te moje slike ne bi bole oči da sam ja neka baka seda, ja ih bolim što ovako izgledam. Samo bih poručila svim ženama, pogotovo mojih godina, da cene sebe, da cene dobro u ljudima – završila je pevačica.

Komentari (1)

Loading
Ex faca

06.06.2021 07:34

Setila se rečenice iz reklame „Nekada j lako bilo“ pa joj dšlo tužno što sad niko neće