MEKINRO ŠOKIRAO: Proći će kao Borg, PROTERAN iz tenisa!

Autor: Republika

Sport

04.06.2021

11:10

Japanska teniserka Naomi Osaka je i dalje glavna tema u tenskoj javnosti, a legenda belog sporta Džon Mekinro je da opominjući komentar.

Tanjug/AP
Džon Mekinro i Novak Đoković

Osaka je odlučila da se zarad očuvanja mentalnog zdravlja ne pojavljuje na konferencijama, a pošto su joj organizatori Rolan Garosa pripretili diskvalifikacijom, ona se povukla sa turnira.

Poslednji u nizu sportskih velikana koji je stao u odbranu Japanke je slavni teniser Džon Mekinro.

- Pogledajte na primer mog drugara Bjerna Borga – on je prestao sa 25. Postoji opasnost da Osaka neće nastaviti. Ko zna šta će se dogoditi sa njom. Zaista sam zabrinut jer je Borg bio jedna od najboljih stvari koja se dogodila tenisu i imam osećaj da su ga isterali iz tog sporta. Mislim da bi isto moglo da se dogodi sa Osakom- izjavio je 62-godišnji Džon Mekinro.

Tanjug/AP
Naomi Osaka

- Veoma sam zabrinut za budućnost našeg sporta. Još i više nakon poslednjih nekoliko dana. Mislim da je ono što je Osaka rekla dobra tema za razmišljanje. Ovakva reakcija Rolan Garosa je bila negativna u svakom smislu- izjavio je bivši teniser.

 

 

 

Komentari (1)

Loading
mirjana

05.06.2021 01:36

Osaka je A.T.P pokazala da je njihova para ne interesuje po svaku cenu.Ni novak se nece moci izboriti sa tom prljavom mafiom.