(VIDEO) ĐOKOVIĆA BI RAZAPELI ZBOG OVOGA: Bahati Federer pokazao MRAČNU STRANU dok mu publika oduševljeno kliče!

Autor:

Sport

03.06.2021

17:47

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Švajcarski teniser i veliki šampion Rodžer Federer je pokazao nimalo sportsko ponašanje u meču sa hrvatskim teniserom Marinom Čilićem.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Rodžer Federer

Ovo ponašanje bi se čak moglo oceniti kao skandalozno, kada saberemo sve poteze iskusnog tenisera koji su prešli granicu fer-pleja!

Federer je bespotrebno odugovlačio između poena i pokazao ogromno nepoštovanje prema Čiliću u momentima kada je vodio u meču u kome je slavio posle četiri seta.

Dobio je Rodžer opomenu jer se Hrvat spremao za servis, a Švajcarac je rešio u tom momentu da se nonšalantno prošeta do peškira kako bi se obrisao. Ušao je zatim u raspravu i pokušao da objasni sudiji da nije imao lošu nameru.

Uključio je u konverzaciju i Čilića međutim hrvatski teniser mu je odbrusio i objasnio da je nekoliko puta morao da ga čeka.

Tokom poena pri rezultatu 5:1 Rodžer je pokazao kako nimalo ne poštuje rivala, pa je skratio lopticu i video da će Hrvat to teško stići, ali nije ni sačekao taj momenat već je okrenuo leđa mreži dok je Čilić još bio u trku. 

Naravno, publika u Parizu je kao i uvek bila na njegovoj strani uprkos bahatosti jednog od najboljih tenisera u istoriji!

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading