RIVALI U STRAHU: Đoković poslao jasnu poruku NADALU I FEDERERU!

Autor:

Sport

03.06.2021

16:36

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Najbolji teniser sveta Novak Đoković je pobedom nad Pablom Kuevasom iz Urugvaja u tri seta došao do plasmana u treće kolo Rolan Garosa.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Najbolji teniser sveta Novak Đoković

Po završetku meča Đoković je rekao da je veoma zadovoljan time kako je igrao.

- Pozdrav svima, hvala vam na podršci. Srećan sam zbog ove pobede. Igrao sam protiv igrača koji je specijalista za šljaku. Podigao je igru u trećem setu, ali na kraju sam dobro servirao i dobio ovaj meč- rekao je Novak na terenu u razgovoru sa Sedrikom Piolinom.

Na kraju, Đoković je dodao i da nije osećao nikakve fizičke probleme i da je spreman za nastavak takmičenja i pun samopouzdanja.

- Kao i svake godine želim da odem što je dalje moguće na ovom turniru. Priprema za ovaj grend slem je bila dobra, udarao sam čisto, nisam imao fizičkih problema i osećam da mi je samopouzdanje na visokom nivou. Sutra ću se okrenuti razmišljanju o narednom protivniku i pripremama za taj meč- poručio je svetski teniser broj jedan po prolasku u trećekolo Rolan Garosa.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading