(VIDEO) PREDSEDNIK OBJAVIO POBEDNIČKI SNIMAK NA INSTAGRAMU: Samo zajedno pobeđujemo!

Autor:

Vesti

01.06.2021

18:35

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić objavio je na svom Instagram nalogu video snimak rekapitulacije onoga kroz šta je Srbija prošla kroz krizu koronavirusa i pandemije koja je zadesila čitav svet.

RepublikaFoto: instagram.com/buducnostsrbijeav/printscreen
Aleksandar Vučić

U snimku se ističe da je borba naše zemlje protiv korone bila teška ali i da je Srbija na pandemiju reagovala spremno i odlučno.

Samo zajedno pobeđujemo – stoji u opisu video snimka.

U videu se navodi da je Srbija na najveću pošast 21. veka reagovala spremno i odlučno i da je država od početka shvatila da vakcinacija nije geopolitika već spas.


- Zato je Srbija jedna od vodećih zemalja u svetu po broju vakcinisanih i prva u Jugoistočnoj Evropi koja će da proizvodi vakcine - navodi se u videu.

Navodi se i da Srbija u tim vremenima nije zaboravila susede, te da je vakcine donirala i zemljama regiona, kao i da je omogućila vakcinaciju stranim državljanima.

O tome su izveštavali i svetski mediji, na šta video podseća, uz poruku: "I svet je prepoznao da je Srbija lider u borbi protiv koronavirusa".

Podseća se i da su "u najrekordnijem roku izgrađene najmodernije laboratorije i bolnice", kao i da su u vreme najveće krize povećana primanja zdravstvenim radnicima i donete ekonomske mere za pomoć građanima i privredi.

- I uspeli smo da postanemo broj jedan, zato što smo se zajedno borili za svaki život i za svako radno mesto. Borićemo se i dalje i pobedićemo sve - poruka je u video prilogu koji je na svom Instagram nalogu večeras postavio predsednik Srbije.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (8)

Loading
Zeljko

01.06.2021 18:53

Srbija bi brže suzbila koronu kad bi se svi vakcinisali, jer Vučić je ipak nabavio vakcine za sve građane.

Ivana

01.06.2021 19:03

Od danas je počela prijava za 3000 dinara za svakog ko se vakcinisao. Hvala našem predsedniku Vučiću na svemu što radi za ekonomski oporavak i razvoj naše države. Srbija se danas cela razvija i gradi. Hvala predsedniče na svemu.

Jelena

01.06.2021 19:21

Samo ćemo masovnim vakcinisanjem pobediti kpronu. Hvala našoj državi koja nam je obezbedila besplatne vakcine.

Neda

01.06.2021 20:02

Zajedno možemo sve