(FOTO) ON JE NOVA UZDANICA SNS, A ONA JE NJEGOVA! Aleksandar Šapić pokazao ženu!

Autor: Republika

Vesti

01.06.2021

10:29

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Političar i bivši proslavljeni bivši vaterpolista u drugom braku pronašao je sreću.

RepublikaFoto: Tanjug

Atraktivna gospođa Šapić ranije je radila kao model, a zbog ljubavi je napustila posao i povukla se iz javnosti.

Aleksandar Šapić (43) pre šest godina izgovorio je sudbonono "da" u tajnosti dugogodišnjoj izabranici Milici (33), sa kojom ima dvoje dece.

Intimnom venčanju prisustvovali su najuža porodica i prijatelji, a Milica je posle nekoliko dana putem društvenih mreža saopštila da se udala i da je uzela suprugovo prezime.

- Nikada nisam ni pomislila da on može da bude čovek kog ću voleti najviše i s kojim ću želeti da ostanem do kraja života. On definitivno nije savršen muškarac kog bi svaka žena poželela. Mislim da takav i ne postoji jer mi žene ne znamo šta želimo, a i to što želimo ne znači da je to najbolje za nas. Uz njega rastem i učim u svakom smislu, a verujem i on uz mene. Da nema njega ne bi bilo ni moja dva anđela koja su ispunila moju svrhu kao žene i hvala mu na tome. Volim ga jer je to što jeste i jako sam ponosna zbog toga ko je bio i ko je danas. Nadam se da ćemo potrajati do kraja naših života u ovom ludom vremenu - izjavila je svojevremeno Milica.

RepublikaFoto: printskrin/instagram

Šapić je u jednom televizijskom gostovanju pre nekoliko godina rekao da mu najveći izazov u svačijem životu jeste da dobro obavlja posao roditelja, a kako je tada naveo, još uvek ne zna je li on u tome uspešan.

- Da li sam uspeo? Znaću kad deca odrastu. Sve ostalo su sitnice - istakao je ponosni tata Maksima i Fedora i dodao da čovek mora da zadrži intimu za sebe kako bi sačuvao porodicu.

- To je neophodno da biste opstali kao porodica i da bi vam deca zdravo i normalno odrastala. Nema razloga da eksponiram ni decu ni suprugu. To što su moji ne znači da moraju da rade nešto što ne vole. Oni se ne bave javnim poslom i ne treba da se eksponiraju - rekao je Šapić.

Bivši vaterpolista takođe je priznao i da ne provodi sa svojim sinovima onoliko vremena koliko bi želeo.

- Bilo bi nefer da kažem da sa decom provodim puno vremena, jer to nije tačno, ali trudim se da budem tu kad god mogu.

Pre Milice, Aleksandar Šapić je četiri godine bio u braku sa Ivanom Šljukić, od koje se razveo 2009. godine, kada je prekinuo vaterpolo karijeru, a kao razlog kraha braka navodilo se to što Ivana nije želela da ima više dece.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading