(VIDEO) ĐILAS SE NAPRASNO PREDOMISLIO! Tajkun sad pljuje Šapića, a evo kako je nekada govorio o njemu!

Autor: Republika

Vesti

06.05.2021

09:42

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Dragan Đilas je naredio svojim podanicima da udare svom snagom na Aleksandra Šapića, zbog odluke predsednika SPAS da pregovara sa Aleksandrom Vučićem o ujedinjenju sa SNS

RepublikaFoto: ST/Nebojša Mandić, Nemanja Pančić
Dragan Đilas i Aleksandar Šapić

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić najavio je juče da će uskoro početi procedura za ujedinjenje sa Srpskim patriotskim savezom Aleksandra Šapića.

Ta najava izazvala je bes pristalica Dragana Đilasa, koji su najpogrdnijim rečima napadali bivšeg vaterpolistu i predsednika opštine Novi Beograd.

Ipak, izjave koje je Đilas davao pre nego što je Šapić odlučio da se ujedini sa SNS pokazuju da je izuzetno cenio kao veoma sposobnog čoveka.

Aleksandar Šapić, ne zbog toga što je uspeo u svojoj sportskoj karijeri da osvoji sve moguće medalje osim zlatne na Olimpijadi, već zbog toga što je čovek koji ima izuzetne organizacione sposobnosti i koji je naučio da radi u timu jer u sportu bez tima ne možete uspeti - govorio je Đilas kada je kao gradonačelnik Beograda postavio Šapića za jednog od svojih savetnika.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (5)

Loading
lak

06.05.2021 10:35

Djilas je najodvratnija osoba na politickoj sceni.

Dama bez blama

06.05.2021 10:43

To je jasan znak da oni vise mrze Vucica, nego sto se vole izmedju sebe.

Tina

06.05.2021 11:37

Svako ko ne igra uz onu muziku koju svira i diktira Djilas Dragan, on mu postaje smetnja i meta ogovaranja i pljuvanja.

Ivana

06.05.2021 18:06

Dragan Đilas mora da odgovara za uništavanje naše države. Srbija se danas cela razvija i gradi, hvala predsedniče na svemu što činite za našu državu.